2777
2789
عنوان

انومالی رو چندبار تکرار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 31 پست
منم ازمایش معمولی دادم که تا نود درصد مشخص میکنه امروز گفت سلفری نرفتی ؟ ازمایش گرونه گفتم نه دل ادم ...

عزیزم من زایمان کردم 

منم فقط انتی و انومالی دادم 

انومالی هم فقط سونوش رو دادم ازمایشش رو ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انومالی اول چند هفته انجام دادین

تو یک ماه مگ قراره چ اتفاقی برا بچه بیفته 

منم دو سه روزه رفتم انومالی انگار ک همه چیزش اوکی بود

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
کلا سه تا سونوی غربالگری داریم که اصلی هستنحالا اگه خدایی نکرده این وسط مشکلی باشه سونوهای جانبی هم ...

شما هم مثل من کلا چشمت ترسیده.

امثال ما که ترسیدیم، هر چی بگن، میریم انجام میدیم .

ان شالله سالم باشه و به سلامت زایمان کنین

اگر خوب بوده نرو چون بچه دوستم یه لکه تو سر بچه دیدن و بعد دوباره تکرار کردن ک تو تکرار اون لکه هم از بین رفته بود

اگر سونو اولت خوب بوده برو خدارو شکر کن و نمیخواد انقدر دکتر دوا بری

من هنوز میترسم برم سونو تشکیل قلب از بس تو این نینی سایت دیدم ک میگن قلبش تشکیل نشده

انومالی اول چند هفته انجام دادینتو یک ماه مگ قراره چ اتفاقی برا بچه بیفته منم دو سه روزه رفتم انومال ...

انتی دوازده هفته رفتم انومالی نوزده هفته باز تکرار نوشته با اینکه هم دکتر سونو گفت چیز بدی پیدا نکردم هم دکتر زنان گفت خوبه  فقط مینویسن تکرار مسئولیت نرفتن هم با خودته اگر خدایی نکرده مشکلی پیدا شد با بزرگتر شدن جنین از دکتر شکایت نشه

اگر خوب بوده نرو چون بچه دوستم یه لکه تو سر بچه دیدن و بعد دوباره تکرار کردن ک تو تکرار اون لکه هم ا ...

نگران نباش بارداری اولم قلبش تشکیل نشد خداروشکر بارداری دومم خوبه

انتی دوازده هفته رفتم انومالی نوزده هفته باز تکرار نوشته با اینکه هم دکتر سونو گفت چیز بدی پیدا نکرد ...

۱۹ ک خیلی خوب بوده

من ۱۸ رفتم دیگ ام نمیرم اینا فقط پول میخوان

سر پسر اولمم یبار بیشتر دکتر ننوشت

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
منم گفتم انجام نمیدم ولی دکتره استرس داد که میگن هفته های بالاتر ممکنه مشکل انومالی پیدا بشه طرف دوس ...

همین که فکرت و بهم زده یعنی موفق شده این یه تکنیکه برای تیغ زدن مردم خصوصا زنهای زاردار که حساس ترن و دچار وسواس فکری 

شما هم مثل من کلا چشمت ترسیده.امثال ما که ترسیدیم، هر چی بگن، میریم انجام میدیم .ان شالله سالم باشه ...

آره واقعاااا دوتا بچه که صحیح و سلامت و کامل بودن تو هفته‌ی هشت الکی الکی بدون هیچی سقط کردم مگه جون خودم و بچه هام رو از سر راه آوردم که ریسک کنم و چک نکنم ببینم خدایی نکرده مشکل ژنتیکی نباشه انعقاد خونی نباشه و…. 😔 گاهی واقعا ۴-۵تومن میدی آزمایشی سونویی  از به دنیا اومدن یه بچه‌ی معلول که هم خودش زندگی براش جهنم میشه هم خانواده‌اش و حالا هزینه های نگه داریش به کنار… جلوگیری میکنی به نظر من که اگر دکتر آدم منطقی باشه و درست راهنمایی کنه هر کاری که گفت رو باید انجام بدیم 

اسی چند هفته فهمیدی قلب نداره

من هفت هفته رفتم ساک دیده شد بدون جنین گفتن بارداری پوچه باید تخلیه شه باز دوهفته دیگه رفتم گفتن جفت تشکیل شده ولی رشد نکرده قلب نداره بازم صبر کردم که دیگه یازده هفته سقط کردم