2777
2789
عنوان

انومالی رو چندبار تکرار کردین

111 بازدید | 31 پست

مامانا انومالی من مشکلی نداشت خوب بود همه چیش ولی دکتر باز گفت سه هفته دیگه تکرار بشه اختیارش هم با خودته میگه مشکل انومالی تو هفته های بالاتر خودشو نشون میده ممکنه چیزی باشه بعد پدر مادر شاکی میشن که چرا دکتر تکرار نکرده دیگه هم مجوز سقط نمیدن ولی خیلیا غیرقانونی سقط می کنن

حالا به نظرتون باز نیاز به تکراره ؟ 

هزینه سنگینش به کنار ادم یه استرس رد می کنه باز استرس جدید میدن

دوباره تکرار بشه؟؟😳😳وا

من همون یه بار انجام دادم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین من تو مغزش توده بود، بخاطر اون میخوام تکرار کنم.چون امینوسنتزم دادم، گفت رفع میشه، ولی برای اطم ...

شما شرایطتت فرق میکنه برای بارداری نرمال نباید تکرار بزنن فقط میخوان ملت و تیغ بزنن 

دوباره تکرار بشه؟؟😳😳وامن همون یه بار انجام دادم.

منم گفتم انجام نمیدم ولی دکتره استرس داد که میگن هفته های بالاتر ممکنه مشکل انومالی پیدا بشه طرف دوست داشته باشه سقط قانونی کنه 

انجام هم ندم فکرم پیش حرفشه 

اخه فاصله دوتا انومالی یک ماه هم نمیشه بازار داغ راه انداختن

1 بار من حتی بهم پیشنهاد سلفری هم دادن نرفتم

منم ازمایش معمولی دادم که تا نود درصد مشخص میکنه امروز گفت سلفری نرفتی ؟ ازمایش گرونه گفتم نه دل ادم خالی میشه با این حرفا

منم گفتم انجام نمیدم ولی دکتره استرس داد که میگن هفته های بالاتر ممکنه مشکل انومالی پیدا بشه طرف دوس ...

وا چه خبره من فقط یه بار انجام دادم یه آزمایش داشت و یه سونوگرافی.

تا هفته ی ۲۰ این حدودا وقت هست نه بیش تر.

حالا مشکلاتی خدای نکرده مثل هیدروسفالی میگن تو هفته ی بالا تشخیص داده میشه ولی نشنیدم بگن دو بار آنومالی تکرار بشه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

کلا سه تا سونوی غربالگری داریم که اصلی هستن

حالا اگه خدایی نکرده این وسط مشکلی باشه سونوهای جانبی هم انجام میدن

مثلا خودم چون سابقه‌ی دوتا سقط داشتم تا هفته‌ی ۹ هرهفته سونوی واژینال می‌شدم درست یکهفته بعداز آنومالی سونوی واژینال شدم دوباره چون دکتر طول سرویکس رو گفت پایین هست، بالاخره خرج های الان جلوگیری میکنه از خرج های بزرگتر بعدا خدایی نکرده بچه‌ی ناقص به دنیا بیاد خرجش بالاست یا سونوی الان؟

باز خودت میدونی ولی من به این آزمایشات و سونو ها به چشم هزینه نگاه نمیکنم اتفاقا هرچی برم چک کنم سالم باشه خیالم راحتتره 

منم گفتم انجام نمیدم ولی دکتره استرس داد که میگن هفته های بالاتر ممکنه مشکل انومالی پیدا بشه طرف دوس ...

اخه کلا انومالی بالای ۱۸ هفته است.

و مجوز سقط هم فقط تا اول ۱۸ هفته میدن، من دو بار رفتم سقط و میدونم.

اگر مشکلی نبوده، الکی به خودت استرس نده، گفتم جنین من مشکل داشت، خودم دارم دوباره میرم