دخترم یه ماهشه، چند روزی بود رو صورتش و زیر گلوش جوشای قرمز زد، بردم دکتر گف حساسیت داره به پروتئین گاوی، اخه پس چرا از روز اول جوش نزد، گفت شیر خشک مخصوص، خودتم لبنیات نخور، چون شیر خودمم میدم، یه پماد هیدروکورتیزونم نوشت، کیا مثل من بودن؟ خیلی ناراحتم ، هم اینکه اصن نمیدونم باید چیا بخورم چیا نخورم، هم اینکه این جوشا کی میرن پس، شیر خشک بز خریدم براش ولی خیلی گرونه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سخت نگیر تخم مرغ و عسل و انواع کوکو و خوراک میتونی بخوری اینطور که میگی حساسیتش شدید نیست انشالله ،اونی که به آجیل هم حساسه سخت تره یا بدتر از همه سلیاک اونا که نون هم نمیتونن بخورن .شیر خشک هم اگه میدید حتما شیر مخصوص آلرژی باشه .شیر گاومیش و اینام امتحان نکن دیدم بعضیا با اینا بدتر شدن اطمینانی نیست
اره صورتش فقط جوش میزد یا مثل تبخال بود و بعدش هم ک تا ۶ماهگی یبوست شدید داشت خیلی خیلی اذیت شدم تا ۵سالگیش بچه ای بود فقط الکی گریه میکرد اما الان درست شده همه چیش خداروشکر
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
برو تو نت سرچ کن، اکثر نوزادها تو یک ماهگی این جوش ها میزنن و من خیلی تو نت گشتم ، اکثرا نوشته بودن نگرانی نداره تا 1ماه ازبین میره، وبرای دخترمن 2ماهش نشده هنوز ازبین رفته وخشک شد پوستش ، کرم میزنم