2777
2789
عنوان

دوس ندارم شوهرم بیرون کوچیکترین چیزی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 78 پست
تو پول داری خوراکی بخری؟ شوهرت بهت پول میده خوراکی بخری؟

من کلا دلم نمیاد بدون اون چیزی بخورم،حتی کوچیکترین چیزم باشه ازش‌یدونه باشه نصف میکنم نگه میدارم واسش

منم متقابلا اینو‌میخام

بذار بخوره، اصلا نگو چی خوردی چکارش داریمن پدرم تو یه منطقه ی دیگهشیرینی یزدی داده بودن بهش، نذریتا ...

وااااای خیلی حس خوبی داره وقتی یکی به یادت باشه و واست نگه داره و دلش نیاد بخوره

منم اینو میخام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما دوتا انسان مستقل هستین که فقط دارین با تفاهم و عشق کنارهم زندگی میکنین. شما نمیتونی جلوی خوراکش رو بگیری بنده خدا بیرون گرسنه ش میشه. من همیشه به همسرم زنگ میزنم و میگم لطفا بیرون بهترین غذارو بخور چون دلم براش میسوزه، کار میکنه باید هم خوب بخوره. منم تو خونه هرچی دلم خواست میخورم و اگر بدونم ناهار میاد خونه براش درست میکنم. حساسیت به خرج ندین. 

وااااای خیلی حس خوبی داره وقتی یکی به یادت باشه و واست نگه داره و دلش نیاد بخورهمنم اینو میخام

خب اون بابام بود

شوهر با پدر ابدا قابل قیاس نیست

کلا نپرس چی خوردی

اهمیت نده

😅

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من کلا دلم نمیاد بدون اون چیزی بخورم،حتی کوچیکترین چیزم باشه ازش‌یدونه باشه نصف میکنم نگه میدارم واس ...

عزیزم اگر با عشق اینکارو میکنی دیگه توقع متقابل رو نباید داشته باشی چون اگر عشق باشه، فقط دوست داری بهترین چیزها رو بخوره چون عاشقشی 

عزیزم شما دوتا انسان مستقل هستین که فقط دارین با تفاهم و عشق کنارهم زندگی میکنین. شما نمیتونی جلوی خ ...

ن یبار‌ تااا ساعت چهار منتظرش بودم بیاد ناهار بخوریم

بعد از راه رسید سر سفره یع لقمه کوچیک خورد،گفت سر راهم اومدنی دوتا شیرینی خوردم گشنم بود،میگم خب داشتی میومدی خونه غذا بخوری نمیتونستی تحمل کنی وقتی من تا الان تحمل کردم و منتظر بودم

انگار گاوه

بعدشم شیرینی گرفتی خوردی میومدی خونه یدونه هم‌میگفتی برا زنم ببرم

ن یبار‌ تااا ساعت چهار منتظرش بودم بیاد ناهار بخوریمبعد از راه رسید سر سفره یع لقمه کوچیک خورد،گفت س ...

عزیزم حساس نباش. تازه ازدواج کردین؟ بذار راحت باشه بازهم هرطور صلاح میدونین ولی گناه داره. شماهم تا ساعت 4 نمون گرسنه ت میشه غذا بخور

یه سیاست بهت یاد بدم تو هم بخور ولی سیر نشو بهش بگو منتظرت میمونم باهم بخوریم تا خیلی هم اذیت نشی

واااای من اونقد دیوونم 

از گشنگی بمیرمم نمیخورم

میگم بزار بیاد باهم بخوریم

ولی اون چی

عزیزم تازه ازدواج کردین برای همینه به مرور عادی میشه

خب میخام بفکر منم باشه

کلا ب غیر از اینکه بیرون چیزی میخوره

دوس دارم عاشقم باشع

خیلی‌عاشق

مثل اوایل عقدمون🥺