2777
2789

شما چیزی نگو دیگه

بسپار به منشی

همسرت هم چیزی گفت بگو درستش اینطوره، باید بدونه برا چند نفر میخواد تایم بذاره که نوبتش به هم نخوره، دیگه هزینه شو خودشون میدونن

ینی بسپارم به منشی ؟خب وقتی میری حالا من هیچی که خواهرشماما خب دوستم و بچش قبل از معاینه دکتر ، منشی ...

من جاتون باشم خودم تماس میگیرم با منشی و هزینه ویزیتشون رو حساب میکنم البته اگر دوستم ارزشش رو داشته باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

☹️🥹🥹🥹نمی‌دونم چیکار کنم الان .این وسط من خودمو میخورم

چیزی نگو برو ببین چی میشه شاید داداشت خودش یه تعارفی بزنه دیگه

ولی شوهرت چقد جالبه جای اینکه هوای برادرزنشو داشته باشه هوای همکارشو داره😏

به برادرت زنگ بزن بگو ویزیتشونو من حساب میکنم

برادرتم میگه نع بابا چه حرفیه و...

و همه چی بخیر و خوشی تموم میشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
داداشت انقد جون نکندع که یکی بره مجانی مطبشبیخیال باش

من کاری به پولش ندارم کاری به توقع دارم 

حالا شاید ما بریم واقعا پول نگیره اما آدم از قبل توقع داشته باشه بده 

اینا هم توقع ندارن همسرم هست که توقع ایجاد می‌کنه 

ینی بسپارم به منشی ؟خب وقتی میری حالا من هیچی که خواهرشماما خب دوستم و بچش قبل از معاینه دکتر ، منشی ...

عزمزمه چقدر سخت می گیری وقتی به برادرت بگی ایون دوستم هستند و همگی با هم داخل مطب برید احتمال زیاد اگه خودش بخواد هزینه دوستتون یکی اش یا دو تاش برمی گردونه! 

البته خدا خیر بده پدر و مادرت که همچین پسری تربیت کردن که از افراد بی بضاعت پولی نمی گیره! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
بابا بی خیال یه ویزیت برای،بردارت انقدرارزش نداره پول نگیره حالا طوری نمیشه

آره میدونم اونم اصن بهش فکر می‌کنه باور کن 

ولی من خودمو درگیر کردم خیلی .

زنگ بزن منشی ویزیت رو خودت از قبل پرداخت کن...

همسرت خیلی پررو متوقع هست

شاید این اخرین باری نباشه که دوستتو بچش ویزیت میشن یعنی برادرت هربار ازشون ویزیت نگیره فقط چون شوهرش بیمار همکار همسر دامادشه؟!

من کاری به پولش ندارم کاری به توقع دارم حالا شاید ما بریم واقعا پول نگیره اما آدم از قبل توقع داشته ...

به همسرت خیلی رک بگو

بگو من نمیتونم بهش بگم پول نگیره داره کارشو انجام میده زحمت میکشه 

یبار جدی بگو دیگ نمیگه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

داییم داروساز 

پسر اولش متخصص قلب 

پسر دومش متخصص اورولوژی 

پسر سومش متخصص چشم پزشکی 

پسر چهارمش نمایشگاه ماشین دیپلمه 

دختر اولش متخصص زنان 

دختر دومش متخصص اطفال 

زنداییم ماما 

پسر عموم متخصص مغز و اعصاب 

پسر عمه پزشک عمومی 

دختر عمه پزشک عمومی 

پسر عمه متخصص گوش و حلق و بینی 

اینارو نگفتم ک پز بدم . شکر خدا همه بچه ها تو خانواده ما الویتشون درسه . البته بچه بی‌شعور و لات و درس نخون هم داریم ها . گفتم ک وسط این همه دکتر پیش هر کدوم رفتیم بدون تعارف هر چی هزینه لازم بوده پرداخت کردیم . اون این همه زحمت نکشیده درس نخونده ک ویزیت مفتی انجام بده . اگه از آدم فقیر نگیره دمش گرم . اما من ک دارم میتونم بدم . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
شما چیزی نگو دیگهبسپار به منشیهمسرت هم چیزی گفت بگو درستش اینطوره، باید بدونه برا چند نفر میخواد تای ...

دقیقا منم منظورم همینه . ولی خب همسرم سریع پوله رو در نظر میگیره