2777
2789

سلام من برادرم متخصص چشمه و یه شهر دور تر از ما مطب داره.
مدتی هست چشمام خیلی درد می‌کنه و میخام هفته آینده برم مطب برادرم . من و همسرم یه دوست خانوادگی داریم که خیلی با هم ارتباط داریم و صمیمی هستیم. و همکار همسرمه.
همسرم به ایشون گفته میخام خانوممو ببرم دکتر گفته منم میام خانوممو ببرم دکتر . بچه 4 سالمم ببریم معاینه بشه . همسرمم گفته باشه .
از همون سر کار زنگ زد منم گفتم باشه . یه زنگ به برادرم زدم گفتم هفته آینده فلان روز میام و دوستمم هست یه نوبت واسه خودش بزن یه نوبت واسه بچش !
گفت باشه .
بچه ها برادر من از خانواده هم خودمون و تمام اقوام و افراد واقعا بی بضاعت هیچ هزینه ویزیتی نمیگیره .
ولی خب درمورد دوستم ، واقعا مطب خودم نیست که بگم ویزیت نگیره یا بگیره . منشی حتما ویزیت میگیره .
الان که همسرم اومده خونه ،میگه چرا گفتی دو تا نوبت بگیره یکی واسه خانومش یکی واسه بچش . کلا باید یه نوبت می‌گرفت و هر دو رو معاینه میکرد .
من گفتم خب اون بچه باید کامل معاینه بشه به عنوان یه بیمار جدا ! نه اینکه هر دو با هم و هول هولکی.

الان من واقعا موندم چیکار کنم . روم نمیشه به داداشم پیام بدم بگم منشی بگو یه نوبت بزنه.
ینی روم نمیشه بگم از بچش ویزیت نگیر و با خودش معاینه کن.

خیلی خجالت میکشم.چون با برادرم خیلی رودر وایسیتی دارم .
چیکار کنم بچه ها .
لطفا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سواستفاده گرن،بنظرم همون شهر خودت بری چشم پزشکی راحت تری.ملت دنبال چیز مفتن

شهر خودم پزشک متخصص نداره اصلا .یکی تو بیمارستان میاد که بدرد نمیخوره و دستگاه نداره .

سو استفاده گر نیستن خیلی آدمای خوبی هستن 

همسرم توقع زیادی داره و من واقعا خجالت میکشم 

شهر خودم پزشک متخصص نداره اصلا .یکی تو بیمارستان میاد که بدرد نمیخوره و دستگاه نداره .سو استفاده گر ...

به همسرت بگو بگه منصرف شدید نمیرید دیگه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ولش کن چیزی به داداشت نگو مخصوصا که میگی رودرواسی داری بالاخره اونم شغلش اینه اگه قرار باشه ویزیت نگ ...

ینی بسپارم به منشی ؟

خب وقتی میری حالا من هیچی که خواهرشم

اما خب دوستم و بچش قبل از معاینه دکتر ، منشی از فشار چشممون رو میگیره بعد میگه برو پیش دکتر .

بدون ویزیت نمیشه . چی بگم اونجا بگم ببخشید اینم دوستمه ویزیت نگیر 

اوووف خجالت میکشم😭

بنظرت واقعا هر دو باید با هم برن داخل یا جدا جدا ؟

نمیشه دروغ بگم چون خیلی با هم در ارتباطیم و صمیمی ایممنم چشام نابود شده باید برم حتما

منم عینکم اذیتم میکنه منم ببر پس🤣حالا برید شما نگران نباش،برادرت خودش ویزیت نمیگیره،گرفتش که گرفت،دیگه شما مسوول نیستی که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم عینکم اذیتم میکنه منم ببر پس🤣حالا برید شما نگران نباش،برادرت خودش ویزیت نمیگیره،گرفتش که گرفت،د ...

برادرم خوش قلبه

اما خب من توقع ندارم که نگیره.باید بگیره . 

اگه خواست بگیره اونا جا نخورن به من بگن بگو یه ویزیت بگیره 

چیکار کنم اونموقع