2777
2789

سلام من برادرم متخصص چشمه و یه شهر دور تر از ما مطب داره.
مدتی هست چشمام خیلی درد می‌کنه و میخام هفته آینده برم مطب برادرم . من و همسرم یه دوست خانوادگی داریم که خیلی با هم ارتباط داریم و صمیمی هستیم. و همکار همسرمه.
همسرم به ایشون گفته میخام خانوممو ببرم دکتر گفته منم میام خانوممو ببرم دکتر . بچه 4 سالمم ببریم معاینه بشه . همسرمم گفته باشه .
از همون سر کار زنگ زد منم گفتم باشه . یه زنگ به برادرم زدم گفتم هفته آینده فلان روز میام و دوستمم هست یه نوبت واسه خودش بزن یه نوبت واسه بچش !
گفت باشه .
بچه ها برادر من از خانواده هم خودمون و تمام اقوام و افراد واقعا بی بضاعت هیچ هزینه ویزیتی نمیگیره .
ولی خب درمورد دوستم ، واقعا مطب خودم نیست که بگم ویزیت نگیره یا بگیره . منشی حتما ویزیت میگیره .
الان که همسرم اومده خونه ،میگه چرا گفتی دو تا نوبت بگیره یکی واسه خانومش یکی واسه بچش . کلا باید یه نوبت می‌گرفت و هر دو رو معاینه میکرد .
من گفتم خب اون بچه باید کامل معاینه بشه به عنوان یه بیمار جدا ! نه اینکه هر دو با هم و هول هولکی.

الان من واقعا موندم چیکار کنم . روم نمیشه به داداشم پیام بدم بگم منشی بگو یه نوبت بزنه.
ینی روم نمیشه بگم از بچش ویزیت نگیر و با خودش معاینه کن.

خیلی خجالت میکشم.چون با برادرم خیلی رودر وایسیتی دارم .
چیکار کنم بچه ها .
لطفا کمکم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سواستفاده گرن،بنظرم همون شهر خودت بری چشم پزشکی راحت تری.ملت دنبال چیز مفتن

شهر خودم پزشک متخصص نداره اصلا .یکی تو بیمارستان میاد که بدرد نمیخوره و دستگاه نداره .

سو استفاده گر نیستن خیلی آدمای خوبی هستن 

همسرم توقع زیادی داره و من واقعا خجالت میکشم 

شهر خودم پزشک متخصص نداره اصلا .یکی تو بیمارستان میاد که بدرد نمیخوره و دستگاه نداره .سو استفاده گر ...

به همسرت بگو بگه منصرف شدید نمیرید دیگه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ولش کن چیزی به داداشت نگو مخصوصا که میگی رودرواسی داری بالاخره اونم شغلش اینه اگه قرار باشه ویزیت نگ ...

ینی بسپارم به منشی ؟

خب وقتی میری حالا من هیچی که خواهرشم

اما خب دوستم و بچش قبل از معاینه دکتر ، منشی از فشار چشممون رو میگیره بعد میگه برو پیش دکتر .

بدون ویزیت نمیشه . چی بگم اونجا بگم ببخشید اینم دوستمه ویزیت نگیر 

اوووف خجالت میکشم😭

بنظرت واقعا هر دو باید با هم برن داخل یا جدا جدا ؟

نمیشه دروغ بگم چون خیلی با هم در ارتباطیم و صمیمی ایممنم چشام نابود شده باید برم حتما

منم عینکم اذیتم میکنه منم ببر پس🤣حالا برید شما نگران نباش،برادرت خودش ویزیت نمیگیره،گرفتش که گرفت،دیگه شما مسوول نیستی که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم عینکم اذیتم میکنه منم ببر پس🤣حالا برید شما نگران نباش،برادرت خودش ویزیت نمیگیره،گرفتش که گرفت،د ...

برادرم خوش قلبه

اما خب من توقع ندارم که نگیره.باید بگیره . 

اگه خواست بگیره اونا جا نخورن به من بگن بگو یه ویزیت بگیره 

چیکار کنم اونموقع