2777
2789
عنوان

کسی با سن بالا اینتوبه شده برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنو ازت ‌خدا شاهده از عذابش همه در عذابیم 😭

عزیزم یه چیزی بهت بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط از باب دلسوزی بهت میگم عمر دست خداست انشالله خوب بشن ولی اینکارو انجام بدین ....

اینطور که خودتون میگید  شرایط مریضتون جالب نیست اگر واقعا میخوای درحقش لطف کنید بالاخره حق داره گردنتون حتمااا حتمااا اگه بالای سرش هستید چه بهتر اگه نه توخود بیمارستان  دعای عدیله تومفاتیح هست بخونید براش تا انشالله باایمان کامل از دنیاا بره من برامادربزرگم خوندم هرچندسخت بود

ببخش عزیزم چون شیطان لحظه اخر ممکنه ایمانش وبگیره خدانکرده بازم ببخش عزیزم اینو گفتم ...موفق باشید

عزیزم یه چیزی بهت بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط از باب دلسوزی بهت میگم عمر دست خداست انشالله خوب بشن و ...

ما راضی هستیم عذاب نکشه 

اما خودش دل نمیکنه 

ادمی که انقد خوب بوده ،اینهمه اومدن ملاقاتش فقط بخاطره خوبیش 

نمیدونیم چرا دل نمیکنه 

رفتن ملاقاتش میگن عکس العمل نشون میده ،الان در عذابهههه

نمیدونم ما جمعه ظهر پیشش بودیم سرحال بود 

یهو چطور به ما همونجا نگفتن اوضاش بده شاید حالش بد شه

چند ساعت بعد اینتوبه کردن 

نمیگن ریه درگیر بوده چی بودههههه اخه

این بنده خداهافکر مریضشون هستن فقط..... کی میره دنبال شکایت برادرشوهرمم خیلی اذیت شد توبیمارستان بعد فوتش خانمش میگفت میرم فقط شکایت میکنم ولی نرفت ...اون بنده خدافوت کرده دیگه باشکایت برنمیگرده

این بنده خداهافکر مریضشون هستن فقط..... کی میره دنبال شکایت برادرشوهرمم خیلی اذیت شد توبیمارستان بعد ...

میگم شاید تو ccu جا نبوده 

از قصد اینکارو کردن

وقتی تو بخش بود پرستار گفت بره ccu. برنمیگرده 

نامرداااا