2777
2789

● خواب عجیبی که به واقعیت پیوسته دیدین ؟؟؟؟●

میتونه درمورد خودتون یا اطرافیانتون خوابی دیده باشین یا بستگانتون یا فامیل و اقوامتون که حقیقت داشته باشه و در واقعیت اتفاقا افتاده باشه چه خوابهای عجیب و غریب و کابوسی که دیدین چه اتفاقهایی افتاده در واقعیت و حقیقت و موضوع و محتوای اون خواب چی بود  ؟؟؟ 

یا خوابی که تعبیرش عینا مثل واقعیت باشه ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

خواب ک نه ولی من به هراتفاق بدی یا خوبی ک نیوفتاده فکر کنم و روش تمرکز کنم اتفاق میوفته 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خودم

من کلا خواب نمیبینم ولی یک بار خواب دیدم و کاملا حقیقت شد و اتفاق افتاد انقدر حتی توی خواب شبیه واقعیت بود که تمام احساس هارو میفهمیدم خواب دیدم مامان بزرگم فوت کرده و فرداش واقعا فوت کرد تمام مراسم عین توی خوابم بود دقیقا همون واکنش ها همون اتفاقات همه چیز

بابام یه شب خواب دید که داره یه مار تو باغ مون میکشه دقیقا فرداش یه مار تو حیاط خونمون بود که کشتش

یه شب هم خواب بود خواب دید که موجود سبز تک چشم دار بهش میگه پاشو نمازت داره قضا میشه دقیقا بیدار شد دید ساعت ۵ صبحه

کوچیکتر بودم خواب دیدم یکی از عمه‌هام سرطان داره چند سال بعدش هم دیدم یکی از دختر عمه‌هام سرطان داره چند سال گذشت طلاق گرفتن پس نگو تعبیرش طلاق بوده

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

اره خواب دیدم 

بیشتر خوابام تو واقعیت اتفاق افتاده 

نه اینکه کامل همون طوری بشه ولی آدم میفهمه 

مثلا تو خوابم یه مرد که صورتش رو نمیدیم باهام حرف میزد و 

حس خیلی خوبی بهش داشتم انگار عاشقش بودم 

خواب طولانی بود 

بعدش همه اون اتفاقات تو خواب تو زندگیم رو شدن 

همون آقا رو تو فیلم عروسی خواهرم دیدم همون لباس تنش بود 

الانم شوهرمه 🥰

من یه مدت همش خواب میدیدم که تمام دندون هام دارن میریزن

خیلی این خواب رو میدیدم

که تعبیرش میشد یکی از عزیزان فوت میکنه

که دو تا از دایی هام فوت شدن

دوباره چند سال بعدش خواب دیدم یکی از دندون های بالام افتادن

بابام فوت شد

دقیقا تعبیرش هم همین بود 😔

کم خواب میبینم ولی هر خوابی ببینم به واقعیت میپونده 

چن سال پیش با عشقم صحبت میکردیم گفت هیچوقت باهم ازدواج نمی‌کنیم و نمیخوامت شب اونقدر گریه کردم که نگو یادمه شهادت امام صادق بود رفته بودم روضه شب خوابیدم خواب دیدم مردم خاکم کردن خیییلی واقعی بود که واقعا ترسیده بودم بعد یکی اومد از تو قبر درم آورد گفت نمیمیری تا با فلانی ازدواج کنی صورتشو یادم نیست ولی لباسش کاملا سفید بود دوسه سالی ازاون خواب گذشته و الان ازدواج کردیم باهم

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
کم خواب میبینم ولی هر خوابی ببینم به واقعیت میپونده چن سال پیش با عشقم صحبت میکردیم گفت هیچوقت باهم ...

الهییی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خواب ک نه ولی من به هراتفاق بدی یا خوبی ک نیوفتاده فکر کنم و روش تمرکز کنم اتفاق میوفته

بله گلم درسته این میتونه قابلیت عجیبی باشه گلم ...

بابام یه شب خواب دید که داره یه مار تو باغ مون میکشه دقیقا فرداش یه مار تو حیاط خونمون بود که کشتش

بسم الله وای چقدر واقعی گلممم ...چه ترسناااک ...

آره خودممن کلا خواب نمیبینم ولی یک بار خواب دیدم و کاملا حقیقت شد و اتفاق افتاد انقدر حتی توی خواب ش ...

وایی گلم چه عجیب چون دقیقا منم برای مادربزرگم همیت خواب رو دیدم اما مراسم ختم و عزاداری رو ندیدم فقط دیدم مادربزرگم روی تخت اورژانسه دقیقا خبر فوتش اومد ...عزیزم خدا مادربزرگ عزیزت رو رحمت کنه الهی روحش قرین ارامش باشه ...