2777
2789
عنوان

آسم و زایمان خواهشا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس همین کارو میکنم ببینم دکترم بهم نامه میده، هفته دیگه میرم پیشش چون الان یکم سرماخوردم مطبشم خیلی ...

کی میگه بعد طبیعی راحتی؟ همکارم ۴۰ تا بخیه خورد و تا یه ماه بعدش فقط اذیت شد. اگر بخیه بخوری بعدش خیلی سخت تر از بخیه سز هست

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ولی آسم اصلا تو بارداری اذیتم نکرده هنوز، مثل قبلنم

خداروشکر عزیزم 

منم اطلاعی ندارم فقط موقعی که از زنداییم پرسیدم نیت بچه آوردن داره گفت خودم خیلی دوس دارم ولی دکتر منع کرده

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خدا کنه زودتر بگذره تا الان طولانی و کلافه کننده بود ازین به بعد استرس ماه اخر و زایمانم اضافه شد

تو که تا الان مشکلی نداشتی مطمئنن تا اخرش راحتی عزیزم 

اصلا استرس نداشته باش اون بچه بسلامتی بدنیا میاد ولی تو با استرس خودتو از پا درمیاری عزیزم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خداروشکر عزیزم منم اطلاعی ندارم فقط موقعی که از زنداییم پرسیدم نیت بچه آوردن داره گفت خودم خیلی دوس ...

من دکترم ایرادی نگرفته کلا تحت کنترلم همیشه، اگه چیزی بود میگفت بهم، بازم نمیدوونم ببین تا اخرش چجوریم فعلا که خوب بوده، من کلا بارداریم به دور از هر ویار و نفس تنگی و...  بوده فقط استرس ماه اخرو دارم

تو که تا الان مشکلی نداشتی مطمئنن تا اخرش راحتی عزیزم اصلا استرس نداشته باش اون بچه بسلامتی بدنیا می ...

اره خداروشمررر بارداریم خیلی راحت بود همیشه فک میکردم برا بارداری اذیتم و همش سرم و اکسیژن و...  ولی هیچ اذیتی نشدم گاهی میگم چون تنهام و مادر ندارم انگار خدا پشتمه یه روزم اذیت نشدم حتی یکبارم بالا نیاوردم، ولی با همه این احپالات روز زایمان استرس داره واقعا، و الانم که دکتر گفت طبیعی انگار  بیشتر بهم استرس وارد کرد

من دکترم ایرادی نگرفته کلا تحت کنترلم همیشه، اگه چیزی بود میگفت بهم، بازم نمیدوونم ببین تا اخرش چجور ...

تو که تا اینجا عالی پیش رفتی پس بیخیال 

وقتی ۹کاه بارداری بتونی تحمل کنی اون یروز زایمانم تموم میشه گلم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
کی میگه بعد طبیعی راحتی؟ همکارم ۴۰ تا بخیه خورد و تا یه ماه بعدش فقط اذیت شد. اگر بخیه بخوری بعدش خی ...

دوست منم بعد طبیعی خیلی بخیه خورد البته خوب کلا اهل فعالیت نبود و خیلیم ریز نقش بود، نمیدونم من چحوووریم، باززز هم نظرم رو سزارینه کاش با نامه از دکتر آسمم موضوع تموم شه یا دکترمو عوض کنم، اخههه ازین ور به دکترمم عادت کردم خیلی مهربونه موندم اصن چیکار کنم

اره خداروشمررر بارداریم خیلی راحت بود همیشه فک میکردم برا بارداری اذیتم و همش سرم و اکسیژن و... ولی ...

خب طبیعی بهتره دیگه 

نینی نازه که بیاد بغلت دردات تموم میشه فقط استرسو از خودت دور کن هیچی نمیشه 

دکترتم حتما یچیزی میدونه که گفته طبیعی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
الان خصوصیا سز اختیاری دارن نگران نباش

خوب منم گفتم میرم خصوصی، میگه نامه احباری زدن دوباره، خصوصی و دولتی فرق نداره زایمان اپل طبیعی، مگه اینکه مشکلی پیش بیاد و نتونه، اگه دکتر آسمم نامه گرفتم و این قبول نکرد دکترمو عوض میکنم 

خب طبیعی بهتره دیگه نینی نازه که بیاد بغلت دردات تموم میشه فقط استرسو از خودت دور کن هیچی نمیشه دکتر ...

والا دکترا به همهههه میگن طبیعی، بعد که نشه و مشکل ایجاد شه میبرن سزارین، من سیزده ساله با اسپری زندگی کردم نمیدونم واقعا نفس منو نگه میداره یا نه، تا حالا چنین شرایطی رو تجربه نکردم اخه ببینم چجوری میشم

خب طبیعی بهتره دیگه نینی نازه که بیاد بغلت دردات تموم میشه فقط استرسو از خودت دور کن هیچی نمیشه دکتر ...

الان فامیلمون دردش نمیگرفت دکترشم گیر داده بود به طبیعی، هفته 41بردن کیسه آبشو سوراخ کردن امپول فشارم زدن دو روز درد کشییید سر اخر بردن سزارین، پدرش دراوومد