سلام دوستان، من آسم دارم و روزی دو نوبت اسپزی میزنم، بالای سیزده ساله که آسم دارم و پرونده پزشکی دارم، حالا دکتر میگه ربطی نداره و زایمان طبیعی بکن، من خیلی میترسم، من اصن تفس نداارم چجوری میگههه، درضمن چمیدونم زایمان چقدر طول میکشه، باید چیکارر کنممم، من سزارین میخام، میگم میرم خصوصی میگه ربطی نداره نامه زدن اجباری زایمان اول طبیعیه مگه اینکه مشکلی پیش بیاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
طبیعی تنفس و ریه قوی میخواد . شما ۱۳ ساله آسم داری بنظرم سخت باشه برات چون آسم با درد و استرس تشدید ...
خوب چرا اخه دکتر مجبورم میکنه به طبیعی، اصلا موندممم، البته این هفته پیش دکتر آسمم میذم ازش مشورت میگیرم اگر شد نامهبده بهم، ولی اخه این چه قانونیه اجبار به طبیعی، من واقعا حتی زیاد بخندم هم نفس تنگی میگیرم و سینم به خس خس میفته، البته خداروشکر آسمم تحت کنترله و اصلا تو بارداری اذیتم نکرد
الان هفته 32ام، بنظرتون باید چیکار کنمم، از یه طرف میگم اگه طبیعی برام خوب بود بعدش دیگه خیلی راحتم، ...
باید با متخصص خودت صحبت کنی اول اون تشخیص بده که برات ضرر داره یا نه و اظهار نظر کنه و اگر واقعا به صلاح نبود نامه بده
ولی اگر تشخیص این بود که طبیعی میتونی کلاس های زایمان رو شرکت کن باور کن زایمان طبیعی انقدر میتونه عالی باشه که حد نداره
تجربه زایمانم رو نوشتم تاریخ 14 برج هفت زدم نمیتونم لینک بذارم برات ولی من چیزایی که گفتم رو رعایت کردم زایمانم معرکه بود خداوکیلی
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
برو دکتر آسمت بگو زایمان طبیعی سختمه و شما نامه سز بده دیگه نمیتونن مجبورت کنن
پس همین کارو میکنم ببینم دکترم بهم نامه میده، هفته دیگه میرم پیشش چون الان یکم سرماخوردم مطبشم خیلی شلوغه، خدا کنه درست بشه استرس گرفتم برا زایمان، همش میگم طبیعی دیگه بعدش راحتی ولی قطعا برای من سختههه مراحل زایمان
باید با متخصص خودت صحبت کنی اول اون تشخیص بده که برات ضرر داره یا نه و اظهار نظر کنه و اگر واقعا به ...
ببین کلاس زایمانو دارم میرم برای اینکه اطلاعاتم بیشتر بشه تا الان سه جلسه رفتم هر دو هفته یه بار میزارن، فقط از آسم و نفس کم اوردن میترسم، میرم به دکتر آسم و آلرژیم میگم ببینم نظر اونم چیه