2777
2789
عنوان

آسم و زایمان خواهشا کمک کنین

117 بازدید | 34 پست

سلام دوستان، من آسم دارم و روزی دو نوبت اسپزی میزنم، بالای سیزده ساله که آسم دارم و پرونده پزشکی دارم، حالا دکتر میگه ربطی نداره و زایمان طبیعی بکن، من خیلی میترسم، من اصن تفس نداارم چجوری میگههه، درضمن چمیدونم زایمان چقدر طول میکشه، باید چیکارر کنممم، من سزارین میخام، میگم میرم خصوصی میگه ربطی نداره نامه زدن اجباری زایمان اول طبیعیه مگه اینکه مشکلی پیش بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندایی منم آسم داره و اسپری استفاده میکنه بچش فک کنم ۱۴سال باشه دیگه نیاورد دکتر گفت به هیچ عنوان بچه نیار واسه سلامتی خودت خوب نیست

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

برو سز

سز عالیه. برو خصوصی راحت قبول میکنن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
طبیعی تنفس و ریه قوی میخواد . شما ۱۳ ساله آسم داری بنظرم سخت باشه برات چون آسم با درد و استرس تشدید ...

خوب چرا اخه دکتر مجبورم میکنه به طبیعی، اصلا موندممم، البته این هفته پیش دکتر آسمم میذم ازش مشورت میگیرم اگر شد نامهبده بهم، ولی اخه این چه قانونیه اجبار به طبیعی، من واقعا حتی زیاد بخندم  هم نفس تنگی میگیرم و سینم به خس خس میفته، البته خداروشکر آسمم تحت کنترله و اصلا تو بارداری اذیتم نکرد

الان هفته 32ام، بنظرتون باید چیکار کنمم، از یه طرف میگم اگه طبیعی برام خوب بود بعدش دیگه خیلی راحتم، ...

باید با متخصص خودت صحبت کنی اول اون تشخیص بده که برات ضرر داره یا نه و اظهار نظر کنه و اگر واقعا به صلاح نبود نامه بده 

ولی اگر تشخیص این بود که طبیعی میتونی کلاس های زایمان رو شرکت کن باور کن زایمان طبیعی انقدر می‌تونه عالی باشه که حد نداره

تجربه زایمانم رو نوشتم تاریخ 14 برج هفت زدم نمیتونم لینک بذارم برات ولی من چیزایی که گفتم رو رعایت کردم زایمانم معرکه بود خداوکیلی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بهش گفتم میرم خصوصی مشکل مالی ندارم میگه هیچ ربطی نداره، ینی دکترمو عوض کنم الان؟؟

آره 

منم سر زایمان دکتر اول همش میگفت طبیعی و فلان

حتی واسه خصوصی هم که بخواد سز کنه ناز میکرد

دکترم رو عوض کردم راحت قبول کرد

اینقدر سز خوب بود که اصلا باورم نمیشد

وقتی اسم داری ممکنه سر طبیعی خیلی اذیت بشی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
برو دکتر آسمت بگو زایمان طبیعی سختمه و شما نامه سز بده دیگه نمیتونن مجبورت کنن

پس همین کارو میکنم ببینم دکترم بهم نامه میده، هفته دیگه میرم پیشش چون الان یکم سرماخوردم مطبشم خیلی  شلوغه، خدا کنه درست بشه استرس گرفتم برا زایمان، همش میگم طبیعی دیگه بعدش راحتی ولی قطعا برای من سختههه مراحل زایمان

پس همین کارو میکنم ببینم دکترم بهم نامه میده، هفته دیگه میرم پیشش چون الان یکم سرماخوردم مطبشم خیلی ...

توکل به خدا 

اصلا نگران نباش 

چشم رو هم بزاری نی نی بغلته 😍💜

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
باید با متخصص خودت صحبت کنی اول اون تشخیص بده که برات ضرر داره یا نه و اظهار نظر کنه و اگر واقعا به ...

ببین کلاس زایمانو دارم میرم برای اینکه اطلاعاتم بیشتر بشه تا الان سه جلسه رفتم هر دو هفته یه بار میزارن، فقط از آسم و نفس کم اوردن میترسم، میرم به دکتر آسم و آلرژیم میگم ببینم نظر اونم چیه