2777
2789
عنوان

دستبندی که سه تومن خریدمو تو بازار دیدم دویست تومن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 56 پست
ن نمیگم 😢عذاب وجدان دارم دلم براش میسوزه

حق داری 

اگه میتونی تلاش کن شاید تونستی پوله رو زنده کنی اگه نه کلا بیخیالش چند وقت دیگه یادت میره ولی تجربه میشه که همیشه حواس جمع باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه همچین چیزی رو سه تومن بخرم . شوهرم منو با اردنگی پرت می کنه بیرون

😂😂نامزدم چیزی نگفت تا گفتم خوشم اومده گفت برو بگیر ولی الان اگه بگم قیمتش این نبود شاید ناراحت شده نمیدونم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
نقره نیست از تو احیاناولی حیف پول برا بدل😐

یعنی بنظرتون نقرس؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

س تومن، ی گرم طلا میشد😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

😂😂نامزدم چیزی نگفت تا گفتم خوشم اومده گفت برو بگیر ولی الان اگه بگم قیمتش این نبود شاید ناراحت شده ...

هیچ وقت نگو مردها سکته می کنن پول در آوردن مفت نیست که

معجزه شکر گزاری
س تومن، ی گرم طلا میشد😐😐

🥴🥴

هیچ وقت نگو مردها سکته می کنن پول در آوردن مفت نیست که

ن نمیگم اگه از دهنم نپره🥴