2777
2789
عنوان

دستبندی که سه تومن خریدمو تو بازار دیدم دویست تومن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 56 پست
همه اینا به کنار با چه عقلی سه تومن دادی دستبند بدلی😐خدایی پول از خودت هم بود دلت میومد ؟

نبودی ببینی فروشنده چ تعریف و به به و چه چهی میکرد من چمدونستم 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه 3تومن بدل

انداخته بهت دیگه 

من یه دستبند و خریدم پارسال200 باهزارمایع شوبنده هم برخورد کرده رنگشم ثابته ونرفته اخه چطو اینقد‌پول دادی براش

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
بخدا انقد تعریف کرد از جنس هاش 😭

ببین منم بدل ۲ ۳ تومن میخرم حتی تو استخرم میرم رنگ نمیگیره پس حتما جنسش خوبه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
مال تو هم دو تاست. الان اینا سه تومن می ارزه ؟

ن یکی

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
حالا نری اینارو به پسره بگی 😐فکر میکنه واسه دستبند ۲۰۰ تومنی سه تومن پول گرفتی نمیگه که کردن تو پاچ ...

ن نمیگم 😢عذاب وجدان دارم دلم براش میسوزه

اگر انقدر داری که ۳میلیون راحت میدی به بدلیجات دیگه ناراحت نباش

من ندادم پولشو نامزدم داد

اینم شد یه تجربه که بدونی قبل خرید هر چیزی تحقیق کنی، تقریبا پول یه گرم طلا رو دادی به بدل، به نظر خودت گرون نبود؟ اگر واقعا بدل بود و نقره نبود یه سر برو همون مغازه بگو باقی پولتو بهت بده وگرنه همین الان زنگ میزنی 110 بعدم با گزارش 110 میری اتحادیه ازش شکایت میکنی، تلاشت رو بکن اشتباهتو جبران کنی بحث پولش نیست بحث اینه اون فروشنده به خودش اجازه میده سر کلی آدم دیگه مثل شما کلاه بذاره

اینم شد یه تجربه که بدونی قبل خرید هر چیزی تحقیق کنی، تقریبا پول یه گرم طلا رو دادی به بدل، به نظر خ ...

الان واقعا با خودم فکر میکردم میگم چرا انقد پول بدل دادم خیلی پشیمونم ب نامزدمم نمیتونم بگم 

نبودی ببینی فروشنده چ تعریف و به به و چه چهی میکرد من چمدونستم

دیگه شایدم جنسش واقعا خوبه و فرق میکنه با اون یکی ها 

ولی مغازه یکم چصو فیسی باشه جای خوبی باشه قیمت اجناس عجیب و فضایی میشه

الان واقعا با خودم فکر میکردم میگم چرا انقد پول بدل دادم خیلی پشیمونم ب نامزدمم نمیتونم بگم

حالا ناراحت نباش آدما برای به دست آوردن تجربه های این شکلی کلی ضرر میدن، اینکه خیلی زیاد هم نبود ولی درسشو بگیر، اگر میتونی تلاش کن جبران کنی