2777
2789
عنوان

توروخدااا اگه حوصله ندارین بچع نیارریددد😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 98 پست

نمیدونم میتونم مادرخوبی باشم یانه‌ولی در کل عاشق بچه م.خیلی میونه خوبی دارم با بچه ها.خیلی صبورم حتی توخونه هم شوهرم عصبی صدنمو تا حالا ندیده.ا۱لا بلد نیسم دادبزنم فکر میکنم مادرخوبی باشم ۲۳سالمه واقعا روحیشو دارم اما نمیدونم کی این سعادت نصیب ماهم میشه💔خدا ب بعضیا ک واقعا لیاقت مادرشدن رو ندارن،بچه میده...ب بعضیا هم ک تشنه مادرشدن هستن،نگاهی هم نمیکنه💔

اینقدر اینجا میبینم طرف نوشته اوصاع مالیمون بده شوهرم معتاده دوتا بچه دارم باردارم حالا شوهرم کمپه ی ...

دقیقاا

بابا خدا گفته بچه روزیش باهاشه در صورتی که خودت یه اهی دز بساط داشته باشی اون بچه یچیزی بهش اضاف کنه یا فوقش برات خوش شانسی بیاره 

نه طرف جای خواب نداره میگه خدا روزیشو میرسونه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اینا روانی هستن

خدا چرا بهشون بچه میده؟؟؟

یه بیچاره هم عمرشو تو مراکز ناباروری میره و میاد و خدا بهش نمیده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
این مدل ادما اینده خوبی ندارن اینا منم یکیشم

نه همیشه اینجوری نیست

مامان منم اصلا محبت نمیکرد، من همیشه حسرت یه بغل کردنشو داشتم، بچه های دیگه رو میدیدم که مادر مهربون داشتن و حسرت میکشیدم

ولی الان اندازه ی همه حسرت های کودکیم به بچه م محبت میکنم، تو بغلم بزرگش کردم، شبا کنار قلبم میخوابونمش

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببینم بخدا نزدیک بود موهاشو بکنم

خوب کردی دعوا کردی😄

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

متاسفانه بچه اولو میارن که دهن مردمو ببندن بچه دومو میارن که بچه اول تنها نباشه و این چرخه همینجور ادامه داره.اصلا هدفی جز این ندارن وقتی میپرسی خب چرا بچه میارید میگن واسه اینکه تنهاییمون پربشه واسه اینکه تو‌پیری دستمونو بگیره و دلیلای اینجوری که همشون اولویتشون و هدفشون فقط خودشون بودن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اینا به نیت پسر میارن انگار ولیعهد می‌خوان 

هیچوقت یادم نیس مامانم بغلم کنه بوسم کنه خودش هم کودک همسر بوده انتظاری ندارم

بعد از من و خواهرم داداشام اومدن بار اونا رو هم انداخت رو دوشم سالها چی بگم فقط میپزه و تمیز می‌کنه فک می‌کنه مادری رو تمام کرده

منم دلم نمیخواد، انقد گفتم آخر یکی از لوله هام از دست دادم. الان شانس بچه آوردند ۵۰ درصده 

الانم میگم اگه لایق نیستم نیارم و کمتر عمر کنم. دلم نمیخواد پیر بشم....

زندگی سخت با کلی تروما داشتم....

بخدا من دوسال نیم ازدواج کردم به شوهرم گفتم اسم بچه بیاری بقران کریم ازت جدا میشمچون واقعا شرایط ندا ...

اسی الان بزرگ ترین لطف رو داری در حق بچه ای میکنی که هنوز نیست 

باور کن اگه یک دهم ادما این طرز فکرتو داشتن انقد ادم بدبخت نریخته بود افتخار میکنم به فکرت بقران 

الان سیلی از پیام های ( بچه بیار شوهرت ازت سرد نشه)به سمتت روانه میشه😂

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

منی که اوایل بچه دارشدم اونقدر باعشق دوتاکوچولوهامو نگهمیداشتم شبا نوبتی پامیشدن برا شیر ذره ای هستگی نمیفهمیدم ولی متاسفانه از وقتی بابام رو از دست دادم تبدیل شدم به ادم افسرده در حدی که حتی نمیتونم از ته دلم بغلشون کنم😔😔😔