2777
2789

سلام ، من یه وام خونگی داشتم اسمم دراومده ، حالا شوهرم یه گوشی داره که اندرویدش پایینه و کلاس انلاین ثبت نام کرده نمیتونه شرکت کنه ، به نظرتون با این پول یه طلا بخرم و بذارم خودش گوشی بگیره یا خودم گوشی بگیرم ، تولدش هم هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم گوشی رو میخریدم. ولی با نظر و انتخاب خودش. چون گوشی یه چیزیه که چند سال باید کار کنه و از طرفی هم مدل های زیادی تو بازار هست. سورپرایزی باشه شاید واکنشش چیزی نباشه که لیاقتش رو داشته باشی. به نظرم بهش بگو تصمیمت اینه. شاید خودش هم دلش بخواد فرضا چند میلیون بذاره روش و بهترش کنه. یا یه مدل خاصی در نظر داشته باشه. خلاصه که واسه هدیه‌های گرون، نظر طرف مقابل رو من حتما میپرسم

قسط هارو خودت میدی یا شوهرت  اگه من باشم طلا میگیرم گوشی هم نمیخاد خیلی گرون باشه البته بستگی به مبلغ وامتم داره اگه بشه دو تاشو بگیری 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
شناختت از شوهرت چقدرهقدرشناس هست؟ جبران میکنهتا الان ازش راضی بودی؟ اگه میدونی لایقشه بخر براش

تا الان هدیه گرونی واسم نخریده چون واقعا نداشته و اونم که داشته کرده واسم