2777
2789
یه جور دانشگاه مجازی

عزمزمه با توجه به فداکاری هاتون تو زندگی قدم بردار ته دلت رو خالی نمیکنم ولی همین مدل شوهر دوست من همسرش فداکاری کرد براش آخرش گفت من از سر تو زیادم،ولی اگه میشناسیش براش گوشی بخر گوشی خودش و ببرین بفروشین بزارید رو پولتون یه گوشی بردار براش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا نصفشو خودم دادم بقبش خودش ، ۱۳ تومنه

خب اگه فکر میکنی شوهرت آدم قدر شناسی که گوشیو بگیر کارش راه بیفته هم کادو تولدش باشه با 13 تومن طلا فوقش 3 گرم و کمتر بشه 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
من بودم گوشی رو میخریدم. ولی با نظر و انتخاب خودش. چون گوشی یه چیزیه که چند سال باید کار کنه و از طر ...

خودش واسش مدل مهم نیست فقط کارش راه بیفته ، و اینکه چون خیلی درگیر قسط های اول ازدواجیم نداره بذاره روش 

به نظرت گوشی بگیرم ولی از حقوقش بردارم بعدا تا طلا بگیرم به جبرانش؟

آره اینم میشه ولی اگه راه میندازه همون گوشی کلاسش رو بیخیال نخر چون کلاس آنلاین نیاز به گوشی آن چنانی نداره گوشی من a13 هست کلاس آنلاین کار بیرون همه رو با این انجام میدم بعدا پولش و جمع کن یه آیفون ۱۳ بگیر ارزون هن شده فک کنم ۲۵ اینا شده 

آره اینم میشه ولی اگه راه میندازه همون گوشی کلاسش رو بیخیال نخر چون کلاس آنلاین نیاز به گوشی آن چنان ...

نه بابا توانم در حد ایفون ۱۳ نیست😂💔

اندروید گوشی خودش خیلی پایینه اگه بتونم a15یا ۲۵ براش میگیرم 

به نظرت برا تولدش چی بگرم پس؟ چون شاغل نیستم

یه غذای خوب با مخلفات و کیک و دسته گل و خودتم مرتب و شیک و یه آهنگ ملایم و فیلم خوب و...  . اون پول هم طلا بگیر پس انداز کن. گوشی هم از یه جایی قسطی بگیرید ک از حقوقش کم شه. 

اگر شوهرت ادم قدر دانیه و برات جبران میکنه من خودم باشم بدومم چنین شخصیتی داره اره میخریدم اگر نه اخلاقش خوب نیس و سرکوب میکنه🦦قطعا نمیخرم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

قطعا با گوشی خوشحال میشه. فرصت برای خوشحال کردن آدما و حل کردن مشکلشون، این طوری، پیش نمیاد. این نوع محبت و نشون دادن اینکه میبینیش قطعا روش تاثیر میذاره. البته اگر قدرشناس باشه.