2777
2789
عنوان

کدوم پاساژ شوش برم

35 بازدید | 3 پست

کدوم پاساژ بهتره قیمتاش؟؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
چی میخای بخری عزیزم؟ بگو راهنماییت کنم

قاشق چنگال، سینی، بانکه و جای ادویه، کتری قوری اینجور چیزا. سرویس چینی و قابلمه دارم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قاشق چنگال، سینی، بانکه و جای ادویه، کتری قوری اینجور چیزا. سرویس چینی و قابلمه دارم.

عزیزم من خودم تازه رفتم خرید . ببین من پاساژ نرفتم برای دوتا ظرف رفتم اما پاساژا گرونتر بودن . من از راسته مغازه ها خرید کردم . تو پاساژا هم مشتری نبود هم گرونتر بود ... حالا من رفتم کریستال بخرم یه مغازه ای بود به اسمِ دانش همونجا بگردی میبینیش تقریبا سر نبشه ... مغازه داره اسمش پویا بود اون بهمون گفت چیو از کجا بخریم ... ینی همکاراشو معرفی کرد هرچی خریدیم خیلی ارزونتر بهمون دادن . حالا ولی باز من میگم ببین شوش بازاره گرونی اول از اونجا شروع میشه ... قیمتاشون خیلی زیاده چون اجاره هاشون بالاست من خرید کردم اومدم محل خودمون دیدم چقدر قیمتا مناسبه !!!! ببین پاسماووری اونجا ۲۵۰۰ ، محل ۹۰۰ خریدم !!!! چون اینا اکثرا خرید قبلن ...پیشنهاد میدم از محل خودتون بخری...شوش زیر قابلمه ای خریدم ۱۶۰ .محل خودمون همون جنس ۸۰ تومن ...من تو پاچه م رفت در کل تو مراقب باش