2777
2789

از سر کار اومد ی سر ب مامانش اینا زد ( طبقه پایینن ما بالا) ی ظرف خورشت اورد اومد بالا موقع ناهارشون بود ، اومد نون ورداشت با سینی نشست بخوره گفتم برات غذا بزارم گف نمیخام همه رو خورد ی نگا ب من کرد گف میخوری برات بیارم ؟! گفتم اگ برات مهم بودم همونجا ب مامانت میگفتی اگ هست بی زحمت یکم واسه خانمم بکش میوردی گف چ میدونی ازین  خورشتا میخوری ! ( تا حالا درست نکردم) گفتم خب میوردی نمیخوردم میزاشتم تو یخچال یا خودت میخوردی یهو گف هر کی خورشت میپزه دو کاسه باید بزارم بیارم؟؟! منم پا شدم اومدم تو اتاق ، ( راستش قبلش دعوامون شده بود مقصرم من بودم قول داد ببره بازار صبح بیدار شدیم بارون زده بود گف همه جا خیسه و تعطیله ی روز دیگه میریم منم قاطی کردم😔رف سر کار تلفن زد سرش داد زدم باهاش بد حرف زدم گوشیو قطع کردم میدونم کارام بچه گونس ولی از وقتی باردار شدم بخدا همش ی ریز گریه میکنم و سردرد دارم اینکه با خانوادم رفت و امدمو محدود کردم و خونواده شوهرمم بهم محل نمیدن و شوهرمم همش سرکاره و من همیشه تنهامم خیلی بهم فشار میاره از خونه متنفرم بعضی وقتا دعا میکنم کاش مریض بشم تو بیمارستان بستری شم از خونه بزنه بیرون😔تنهایی جایی نمیتونم برم لطفا نگید خودت برو ،درکل شوهرم اخلاقش باهام خوبه و هوامو داره ی پولی اومد دستش ی پولی هم گذاشت روش هفته پیش واسم طلا خرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یه ظرف خورشت داده دوتایی منشیتین میخوردین،اگه پنج نفر بودین توقع داشتی پنج تا ظرف بفرسته؟بهونه ی الکی اوردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کسی مقصر نیست به نظرم اما شما حساسی پس همیرت باید مراعات کنه و اینکه تعارف نکرده زشت بوده خصوصا اینکه بارداری. منم حساس و زودرنجم پس اگه بخوام یکی رو مقصر بدونم اون شوهرته

بخاطر بارداری هورمون هات بهم ریخته 

با این کارات شوهرتو از خودت دور میکنی

سعی کن جلوی خودتو بگیری که از این رفتارها نکنی

یه اسنپ بگیر برو جایی که دوست داری و برگرد تا کمتر حوصله ات سر بره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ظرف تا نصف بوده واسه بچه هم کم بوده! خودش ریخته روش نشد پرش کنه

خب روش نشد حالا به هردلیلی،کنار هم دولقمه میخوردین بعد غذای خودت هم آماده بود دیگه،

بهونه ی بنی اسراییلی نیار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔