2777
2789
عنوان

بهترین مقطع برای تدریس کدوم مقطعه ابتدایی یا متوسطه اول یا دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست
چرا؟ بی احترامی نمیکنن؟درساسوم سخت نیست؟کنکور و ..

بی احترامی من ندیدم شاید مثلا اوایل سال اینجور چیزا باشه ولی مهر بگذره همه چی رو روال میافته 

متوسطه اول سن حساس انرژی زیاد سواد کم خلاصه که ادم اذیت میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع اعصابش و حوصلش و داری برو نداری اصلا یکی مث معلم داداش من درس میده ها داداشم تا حالا لبخندش و ند ...

وای نه، من درس عملی دارم، کلاسشون شلوغه، اعصابم خورد میشه، حس بی کفایتی میکنم، با شلوغی مشکل ندارما، ولی کلا حس بدی میگیرم

دلم یه درسی میخواد که من توضیح بدم بقیه ساکت باشن

چقدر خوووب، خیلی دوست دارم برای ازمون دبیری اقدام کنم فقط همین مورد مرددم کرده بود 🙁

من بچه ها رو خیلی دوستدارم فکر میکنم این حس دو طرفه هست چون اونام خیلی پیگیرم میشن یه هفته نرفته بودم دیدم تو شاد پیام دادم یا هفته پیش حالم زیاد خوب نبود زود رفتن چای آوردن شکلات آوردن و...

وای نه، من درس عملی دارم، کلاسشون شلوغه، اعصابم خورد میشه، حس بی کفایتی میکنم، با شلوغی مشکل ندارما، ...

هیچ درسیی اینطوری نیست 

ریاضی سوال میپرسن برا متوسطه اول 

تاریخ و اینا ک واویلا 

هیچچچ درسی نیست که اینطوری باشه جز قران 😂

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

معلمی اونی نبود که فکر میکردمسخته، بچه ها بی انگیزن، دوس ندارن درسوخلاصه که کلا حوصله ندارن

اره راست میگی یادمه دبیرستان که بودم اصلا گوش نمی‌دادیم ب یه سری از معلمها و اوناام بی انگیزه میشدن کلا ☹️