2777
2789
عنوان

چرا قیمت لواشکا اینجوری شده😐🦦

283 بازدید | 37 پست

یادمه بچه بودم پونصدتومن میدادم پنج تا لواشک میگرفتم مزه بهشت میداد🥹

بعد یکم گذشت دوهزارتومن میدادم یک بسته بیست تایی لواشک میگرفتم🥲

دیروز بیست تومن دادم هفتا داده دستم😐😐😐🥀

میترسم یه روزی برسه با پنجاه هزارتومن بگن فقط بو بکش لواشکو👺نمیتونم قید لواشکو بزنم🦦

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا از خودم کیک لواشکی بگیر عشق کن هم لواشک داره هم ترشک😋

به به فعلا برای تست یکم بفرست قربونت شم😍🤪😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
خودت بدرست تابستونا برای زمستونتجای ما ک با پنجاه تومن ی کف دست میدن

تو خونه اگه بمونه خوبه اصلا به خشک کردن نمیرسه😞🤣

خوب که 20 تومن 7 تا داده. من یکیشو 20. 30 تومان میخرم

خیلی بده من با بغض میخورم🫠😂

من یه کف دست میخرم پونزده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

والا خوب داده بهت من یه تکه کوچک برای بچه هام میخرم۵۰تومن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
۲۰تومن ۷تا لواشک خیلی خوبه که من یمدل میگیرم واسه شرکت خشکپاک ۴تا توشه فک کنم ۷۰ ۸۰ ولی خیلی خوشمزه ...

من انقد هزینه کنم شب جام تو پارکه😃😂

نه اینکار بلد نيستم 🤣

سلام شما لواشک خونگی میفروشین؟؟ چ قیمته

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺