2777
2789
عنوان

بچم از اول مهر مریضه چیکار کنم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابنقد بد خوراکه بعید میدونم بخوره دیشب براش میگو پختم کلی مزه بهش دادم با پودرسوخاری سرخش کرذم ک بوی ...

عزیزم به بچه مریض سرخ کردنی نده منم دوتا دارم وقتی مریضن آش سوپ و غذای سبک ابکی بهشون بده بعدم نگران نباش دکتر دخترم گفت سی تا ویرس فک کن وجود داره بچه وقتی وارد محیطی مث مدرسه میشه هی مریض میشه این سی تا ویروس باید بگیره که بدنش مقاوم میشه دیگه سال دوم مدرسه خیلی کمتر مریض میشه دقیقا همینطور بود امسال فقط یبار مریض شد ولی کل پارسال دارو خورد بستری شد..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
عزیزم به بچه مریض سرخ کردنی نده منم دوتا دارم وقتی مریضن آش سوپ و غذای سبک ابکی بهشون بده بعدم نگران ...

اخه از اول مهر تا الان دیگ از سوپو اینا حالش بد شد نمیخوره دیگ خودمم خسته شدم از غذاهای تکراری دیشب حالش اینطوری نبود بهتر بود امروز باز خیلی اوضاعش بد شده 

طفلی بچم همینطوریش تمام دنده هاشو مهره های کمرش معلومه از لاغری میبرمش حموم گریم میگیره بخدا اینقدر لاغر شده

اخه از اول مهر تا الان دیگ از سوپو اینا حالش بد شد نمیخوره دیگ خودمم خسته شدم از غذاهای تکراری دیشب ...

گلی متنوع درست کن مثلا بلغور گندم بپز با اب یکم نمک قشنگ له بشه یه ابگوشت جدا درست کن بریز روی بلغور فک کنم مشهدیا بش میگن شعله این برای سرفه گلو دردش عالیه منم مثل شما خیلی غصش میخوردم شکر خدا امسال بهتره انشاالله فرزند شما هم زودتر خوب بشه دمنوش اویش و گل زوفا هم برای سیستم امینی عفونت خوبه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...