2777
2789
عنوان

بچم از اول مهر مریضه چیکار کنم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 50 پست
سیاه دونه رو آسیاب میکنم بلافاصله عسل بریز توش چون سمی میشه اگه در مجاورت هوا قرار بگیره خیلی عالیه

چقدر عسل توی چقدر سیاهدونه عزیزم روزی چندبار بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه نبر من بچمو سال قبل بردم همش مریض میشد با تب طولانی ۴ روز تحت نظر بود بعدش دیگه مریض نشد بیمارس ...

عزبزم پسرم حتی یک ساعت هم اونجا طاقت نمیاره بعدم ب هیچ بیمارستانی دیگ اعتماد ندارم چندشب پیش نزدبک بود مادرمو بکشن خدا لعنتشون کنه

تقویتش کن ما هر صبح سیر سیاه میخوریم برای سرماخوردگی عالیه

ابنقد بد خوراکه بعید میدونم بخوره 

دیشب براش میگو پختم کلی مزه بهش دادم با پودرسوخاری سرخش کرذم ک بویی نده ولی لقمه اولو خورد دبگ نخورد گشنه خوابید 

چقدر عسل توی چقدر سیاهدونه عزیزم روزی چندبار بدم

من معمولا چشمی در نظر میگیرم دوقاشق سیاهدونه رو آسیاب کردم بعد عسل میریزم هم میزنم که نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل

بعد روزی سه قاشق مرباخوری بده بخوره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من معمولا چشمی در نظر میگیرم دوقاشق سیاهدونه رو آسیاب کردم بعد عسل میریزم هم میزنم که نه خیلی سفت بش ...

بعد این ترکیبو تا چند روز میش نگه داشت بیرون از بخچال باشه دیگ؟

بعد این ترکیبو تا چند روز میش نگه داشت بیرون از بخچال باشه دیگ؟

آره بیرون از یخچال باید باشه وگرنه خیلی سفت میشه

چون ترکیب عسل داره تا یه سال هم میشه نگهش داشت

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزبزم پسرم حتی یک ساعت هم اونجا طاقت نمیاره بعدم ب هیچ بیمارستانی دیگ اعتماد ندارم چندشب پیش نزدبک ب ...

بیمارستان خصوصی ببر دو شب حسابی رسیدگی میکنن دخترمنم نمیموند ولی با کلی جایزه و خوراکی راضی شد اتفاقا بچه دوستمم خوب نمیشد گفتم ببر بستری بشه برد یک شب موند بچه راحت شد قبل اون هر هفته بچه داشت سرم و آمپول میزد باز خوب نمیشد

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیمارستان خصوصی ببر دو شب حسابی رسیدگی میکنن دخترمنم نمیموند ولی با کلی جایزه و خوراکی راضی شد اتفاق ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت حالا ببینم چطور میش❤️🌻

مرسی عزیزدلم ❤️🌻خیر ببینی

خواهش میکنم 

ان شاءالله هر چه زودتر خوب بشه❤🌺