دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من معمولا چشمی در نظر میگیرم دوقاشق سیاهدونه رو آسیاب کردم بعد عسل میریزم هم میزنم که نه خیلی سفت بشه نه خیلی شل
بعد روزی سه قاشق مرباخوری بده بخوره
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بعد این ترکیبو تا چند روز میش نگه داشت بیرون از بخچال باشه دیگ؟
آره بیرون از یخچال باید باشه وگرنه خیلی سفت میشه
چون ترکیب عسل داره تا یه سال هم میشه نگهش داشت
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
عزبزم پسرم حتی یک ساعت هم اونجا طاقت نمیاره بعدم ب هیچ بیمارستانی دیگ اعتماد ندارم چندشب پیش نزدبک ب ...
بیمارستان خصوصی ببر دو شب حسابی رسیدگی میکنن دخترمنم نمیموند ولی با کلی جایزه و خوراکی راضی شد اتفاقا بچه دوستمم خوب نمیشد گفتم ببر بستری بشه برد یک شب موند بچه راحت شد قبل اون هر هفته بچه داشت سرم و آمپول میزد باز خوب نمیشد