2777
2789
عنوان

کسی شمال زمین نمیخواد بهش بفروشم زمین خودمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ارزان کلاهبرداری نیستکجای شمالی من فکرمیکردم شمال خیلی گرانهاینایی که میگی روستاس یاتوشهر

اینا همه زیر قیمته چون متاسفانه مشتری کمه

تو شهرم داریم متری ۵ میدم

اینا همه تو روستاست

یکی تو شهره که متری ۵ تومنه

چه ارزان کلاهبرداری نیستکجای شمالی من فکرمیکردم شمال خیلی گرانهاینایی که میگی روستاس یاتوشهر

توشهر که شالیزار نیست این قیمت نیست زمین ، تو روستاست کسی داشته باشه ارزش داره بخره

اینا همه زیر قیمته چون متاسفانه مشتری کمهتو شهرم داریم متری ۵ میدماینا همه تو روستاستیکی تو شهره که ...

مردم همه تقلا میکنن بیان شمال چجور زمیناش اینقد راکته 

من بخاطر آب و هواش آرزومه بیام شمال ،ماکرمانشاهیم اینجا زمینای روستاش متری شیش هفت تومنه البته مسکونیش،

توشهر که شالیزار نیست این قیمت نیست زمین ، تو روستاست کسی داشته باشه ارزش داره بخره

اره خیلی خوبو ارزانه حیف پول ندارم وگرنه آرزوم بود بخرم حتا اگه روستام بود بازم خیلی ارزانه،ماکرمانشاهیم اینجا بااینکه اصلا مثله شمال خدش ابوهوا نیست اما زمیناش خیلی گرانه

چند تا زمین داریم

یکی شهره ۵ تومن

یکی شالیزاره ۲۵۰ 

یکی باغه ۲ تومن

یکی هم مسکونیه تو روستا ۳ تا ۴ تومن

مردم همه تقلا میکنن بیان شمال چجور زمیناش اینقد راکته من بخاطر آب و هواش آرزومه بیام شمال ،ماکرمانشا ...

بنگاهی ها همکاری نمیکنن

زمین ۴ میلیاردی رو بنگاهی میگه باید ۷۰۰ میلیون به من بدین

از طرفی به منه فروشنده میگه متری ۴ تومن به فروشنده میگه ۶ تومن

خیلی عوضی هستن