2777
2789
عنوان

بخوام از آموزش پرورش استعفا بدم باید جریمه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست
صبح زود میرم روستا افتادم 6 میرم تا پاشه حاضر کنم یا باید خیلی زود بیدارش کنم یا خودم دیرم میشه

ببرش مهد

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله‌های من بچه‌های بنده خداشونو ز همون تو قنداق می‌ذاشتن مهد کودک می‌رفتن سر کار

سه تاشون معلمن کلاً بچه‌هاشون از روز اول تو مهد کودک بزرگ شدن خیلی هم راضین چرا نمی‌تونی بذاری مهد کودک؟

اتفاقا خیلی هم خوب بود

این همه مهد کودک یعنی نزدیک کارت یا نزدیک خونت مهد کودک نیست الان تو هر خیابونی ۱۰۰ تا مهد کودک ریخته

خدا شاهده که خاله‌هام اونا هم می‌رفتن روستا بعضی وقتا بچه‌هاشونو با خودشون می‌بردن خیلی وقتا هم مهد کودک می‌ذاشتن می‌گه افتادم روستا اتفاقاً سختیشو کشیدن الان دارن حالشو می‌برن

میگن بیتوته، تازه این بنده خداها با دو تا بچه سه تا بچه با شوهر بلند می‌شدن می‌رفتند

من روستا مدرسه میرم 6 پامیشم 6 گناه داره بیدارش کنم ببرمش با شوهرم تا هشت و نیم 9 خونه اس بعدش میره

گناه نداره

منم این دوره رو‌گذروندم بچه بزرگ میشه اما تو باید به اینده خودتم فکر کنی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
صبح زود میرم روستا افتادم 6 میرم تا پاشه حاضر کنم یا باید خیلی زود بیدارش کنم یا خودم دیرم میشه

پرستار بگیر 

از فامیل و آشنایان مطمین یا لای پتو بپیچید بذارید خونه طرف 

برگشتنی خودت بیار 

یا بیاد خونه ت

سه سال دیگه می‌ره مدرسه 

میتونی انتقالی بگیری 

کار بر زن واجب 

بچه ت هم بعدا بهت افتخار می‌کنه