2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همسر سابقم اینطوری بود

کاش منم بتونم جدا شم کاش برام دعا کن 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

ببین اینکه میگن هر چی شد به خانواده ت نگو و قهر نکن به نظرم تا مدتی جواب میده 

اتفاقا یه جایی باید بری بذاری کف دست خانواده ت، اونا هم زنگ بزنن قهوه ایشون کنن، اون زمانه که میفهمن حمایت گر داری و دیگه دخالت نمیکنن 

من همین کارو کردم ، برادرم به شوهرم گفت اگر بخوای اینجور رفتار کنی باهات نمی‌مونه و طلاقشو میگیره 

از اون روز ساکت نشست دیگه نه صداشو می‌بره بالا نه خانواده ش میتونن حرفی بزنن

بچه ننه بود دهن بین بود

شوهر منم همینه ولی من بابام بهم گفت مردی هم خونه شوهرت بمیر

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
نه بخدا کاری بهش ندارم فقط شوهرم میگه باهم دوس باشین

بازم هزاران بار خداروشکر کن همسرت پشتت هست هوای همسرتو فقط داشته باش 

دوسال اول زندگی مشترک خیلی سخت و چالشی هست زمان میبره تا حسابی باهم رفیق بشین وقتی رابطه تون پایدار شد  بعد نی نی دار بشین 

بعدا تاثیر عجیبشو تو زندگیت متوجه میشی 

زمان بده به زندگیتون 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
بچه داری عزیزم؟

حاملم

چن سالته

۲۲