2777
2789
چوریه میشه بیشتر توضیح بدید ؟

محصولات داروییه 

بنابرلین رقیب مشابه نداره که کساد بشه بازارت

پیج یا کانال میزنی هرکس خواست مشاور شرکت بهش مشاوره میده و پول واریز میکنه براش میخرین

من با یک خرید400تومن درامد داشتم

محصولاتیه بر پایه ژل رویال تضمینه 

1403/5/22مردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محصولات داروییه بنابرلین رقیب مشابه نداره که کساد بشه بازارتپیج یا کانال میزنی هرکس خواست مشاور شرکت ...

خیلی سخته به نظرم پیدا کردن و جذب مشتری. مثلاً من کانال بزنم چجوری کاربر جذب کنم؟!اعتماد نمیکنن اکثرا

خیلی سخته به نظرم پیدا کردن و جذب مشتری. مثلاً من کانال بزنم چجوری کاربر جذب کنم؟!اعتماد نمیکنن اکثر ...

اول اطرافیانت وقتی بازخورد دارو بببینن سفارش میدن

بعدم پیج میزنی تبلیغ میگیرن مثلا50یا 100

تبلیغ میکنی با بلاگرها اما فروش داره

منکه اصلا فکر نمیمردم اما دوستم خرید 

نتیجه میبینه باز معرفی میکنه به همه

1403/5/22مردم
منم یه مدت خیلی تو این فکر بودم خیلی تحقیق کردم به نظرم فقط انلاین شاپ فقط یه مقدار سرمایه میخواد

مثلا چ محصولی ،اخه اینقد زیاد شده یا توجه نمیکنن ب محصولات یام ب زور خرید میکنن

نمی ارزه اون جوریالان هر کدوم 9 هزار تومن نخ برده کار دست هم هست اگه دونه ای 20 بدم خوبه؟

همین بافتنی دیدم ۱۵ زدن خودت ببین وسیله هاشو چقد میگیری و چقد ازش استفاده میکنی واسه یه دونه قیمت بزن

همین بافتنی دیدم ۱۵ زدن خودت ببین وسیله هاشو چقد میگیری و چقد ازش استفاده میکنی واسه یه دونه قیمت بز ...

15 ای کوچیکه

من اندازه یه کف دست بزرگ میبافم 

ترکیبی میبافم هم سوزنی هم یوموش

خیلی خوب میشه

15 ای کوچیکهمن اندازه یه کف دست بزرگ میبافم ترکیبی میبافم هم سوزنی هم یوموشخیلی خوب میشه

خب منم اونایی ک دیدم دورنگ میزنن همون کف دست ولی خب شاید واسه شما جنسش بهتر باشه یا هرچی میتونی بیشتر بزنی

مثلا چ محصولی ،اخه اینقد زیاد شده یا توجه نمیکنن ب محصولات یام ب زور خرید میکنن

خب باید ببینه مثلا به چی خودش علاقه داره لوازم آرایش لباس شال و روسری لباس زیر و لباس خواب بدلیجات و ... کلی چیز هست اول باید یکیو انتخاب کنی بعد بری ببینی تو بازار تو انلاین شاپ ها چه چیزی خیلی پر فروشه خیلی طرفدار داره 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40