2777
2789

شماها چقد میگیرید؟ من کار ندارم لیسانس دارم کار نیست متاسفانه خانوادمم نمیزارن من کار کنم واقعا نمیدونم چرا.. خودشون ماهی یک تومن میدن البته بقیه چیزا هم می‌خرن مث لباس و اینا ولی خب ماهی یک تومن واقعا تو این زمونه خیلی کمه شما ماهی چقد میگیرید؟؟؟ به نظرتون چه کاری بکنم؟ چه شغلی؟ آنلاین شاپ هم درآمد نداره فقط کلی باید پول بدم وسیله بخرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همه چیز خودشون میگیرن

شهریه باشگاه ها و دانشگاه و .......

و برای پول رفت و آمد و بسته اینا هم میدن ک کافیه

خرج الکی ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

ماهییییی یه تومن بهت میدن؟لباسم برات میخرن با بقیه ی چیزا؟سرکارم نمیزارن بری؟؟خوشبحالت به من نه تنها پول نمیدن سرکارم میگن برو لباسم الان از سیزده چهارده سالگیم برام نخریدن دوسالی یدونه شلوار خونگی برام میخرن یا پیرهن با هزارتا منت

تدریس برا ابتدایی بردار

چطوری ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

دلیلشون چیه.بسم الله چشون شده خانواده ها هی داریم‌پسرفت میکنیم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

اگه سنت کمه ازمون معلمی شرکت کن

نمیذارن یعنی چ عزیزم؟

دست و بالتو بستن؟تلاش کن واسه مستقل شدن

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
دیگه سخته شرایط ۱تومنم خوبه درسته کمه

خیلی یک تومن کمه بقیه چیزا خودشون میگیرن من همش میخوام جمع کنم یه تیکه طلا بگیرم ولی همش میدم نقره آخه طلا خیلی گرون شده هر چقدرم جمع کنم نمیشه 

منم ماهی 700 میاد دستم همشو خرج نمیکنم اما باید همت کنم پس انداز کنم یا هر ماه پارسیان کم سوت بگیرم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
منم همه چیز خودشون میگیرنشهریه باشگاه ها و دانشگاه و .......و برای پول رفت و آمد و بسته اینا هم میدن ...

خب آخه من عاشق طلا و نقره ام اونا هم میگن تو خیلی داری برام نمیخرن آخه منم کلکسیون دارم‌ نمیدونم چی کنم آدم که با ماهی یک تومن نمیتونه طلا بخره