ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 عنوان دلم میخاد تو راه برگشت تصادف کنم و بمیرم | مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 98 پست تروخدا دعا کنین توی راه برگشت تصادف کنم و بمیرم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜 امروز | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 با تصادف احتمال اینکه بمیری کمه فقط بدجور زخمی میشی ن فقط مرگ ایشالله لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
بهار۲۰۲۵ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 329 «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في كَبَدٍ» براستى كه انسان را در رنج آفريده ايم. کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم مهربان تر باشیم.
afra333 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1829 خانواده اشکال نداره عزیزم برای همه پیش میاد ولی میگذره یک روزی میاد که حتی یادت نمیاد که زمانی از دستشون به خودکشی هم فکر کرده بودی قوی باش روزهای خوب هم میرسه
lili1885 عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5142 مشکلم بزرگه نمیتونم بگم خدا حواسش بهت هس خودش ب وقتش همه چیو ردیف میکنه
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 تو چرا انقد روحیت بد شده اسی؟جدیدا خیلی ازت تاپیکای این مدلی میبینممشکل اصلیت چیه اخه؟ مشکلم بزرگه نمیتونم بگم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 توهم برای من دعا کن قبل از اینکه خودکشی کنم به مرگ طبیعی بمیرم باشه عزیزم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 زندگی ب این قشنگی فصلهای رنگی میوه های رنگی اسمون و بارون و برف زندگی برای من تاریک بود سراسر افسردگی بود لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 نه ایشالله تصادف نمیکنی به جاش دعا میکنیم مشکلت حل بشه مشکل من حل شدنی نیست عزیزم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 ول کن خونواده موقتی هسازدواج میکنی میری من دیگه نمیتونم ازدواج کنم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 گلم تو خیلی راه درپیش داری خیلی جوونییه سنگ تا بیفته روی زمین هزار تا چرخ میخوره ناامید نشو هر اتفاق ... مشکل من خیلی بزرگه لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
soloooman عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 3302 مشکل من حل شدنی نیست عزیزم نگاه به تاپیکات بندازه آدم میفهمه بابت نامزدت ناراحتی میخای اینکار رو کنی ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7314 اشکال نداره عزیزم برای همه پیش میاد ولی میگذره یک روزی میاد که حتی یادت نمیاد که زمانی از دستشون به ... مشکلم خیلی بزرگه لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜