2777
2789
عنوان

بلاخره تونستم حقمو بگیرم 🥹(مهریه)

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 57 پست
شاید چون خونه به نامته رفته سمت صیغه بعضیا اینطورین اگه دیگه نمیخای زندگی کنی حالشو بگیر والا این می ...

نه این بار دومشه که من مچشو گرفتم یه بارم تو بارداری این بالارو سرم اورد خدا میدونه چندبار این کارو کرده 

نه ماه بارداریم فقط بخاطر خیانتاش گریه کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزو میکنم تو و دخترت خوشبخت ترین باشین😍روحتون هیچوقت از دست نده خبتو دخترتو داری و هیچ بی لیاقتی د ...

ممنون که انقد دلگرمی بهم دادی خدا خیرت بده 🥲🥲🥲 

شک ندارم خدا جواب جفتشونو میده 

هیچ وقت از زندگی ک قدرش ندونن و خراب بشه خوشحال نشدم خونه ماشین بچه ناز همسر مهربون لعنت بر شیطان ل ...

آشیونه ی دختر پنج سالمو نابود کرد 😞 شک ندارم خدا تو همین دنیا حسابشو میرسه 

مرده رو ادب کن اون زنه گناهش گردن خودشه ، کسی که زندگیتو و ارامشتو خراب کرد همسر بی لیاقتت بود ،

قطعا 

تا وقتی مرد نخاد هیچ زنی بهش نزدیک نمیشه 

بخاطر همین مهرمو اجرا گذاشتم

مگه مهریه زدن نشونه مرد بودنه ؟

همین……

همون موقع خونوادم گفتن اگه یه سکه کمتر از ۱۱۴تا مهر دخترم بشه راضی به این وصلت نیستیم و اوناهم قبول کردن میتونستن راهشونو بگیرن و برن  

آشیونه ی دختر پنج سالمو نابود کرد 😞 شک ندارم خدا تو همین دنیا حسابشو میرسه

واقعن خراب شدن زندگی باخت دادن ارزششو نداره

مطمعن همسرت پشیمونه و اون حرف خوب کاری کردم از حرص بود تاوان اشتباهشم با از دست دادن زندگیش داره پس میده

امیدوارم توبه کنه شیطان از خودش دور کنه..تا شاید به ارامش برسه 

بهش میگفتی ما بچه داریم باید الگو باشیم براش..اگه خودش همچین اشتباهی کنه یا همچین سرنوشتی سرش بیاد تو مسئولی چون راه غلطی ک تو میری هف نسلو میگیره ترو خشک با هم میسوزونه

مثل الان ک زندگیت داره میره و این وسط بچتم داره ضربه میخوره ..ضربه همیشه جسمی نیست بلکه روحی هم هست

دارو ندارتم بدی جبران ضربه ای زدی نمیشه ..امیدوارم راه راست پیدا کنه و تهش خوب باشه برای همتون❤

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
خوشگلممسیرتو رفتم و بلدم ک گفتم

عزیزم بخاطر حرف شما از وکیل پرسیدم گفتن اگه توقیف شده ینی قطعا به میزان مهریه بوده و اون شخص فقط درصورتی ک وسیله امرار و معاشش باشه میتونه خودرورو از توقیف دربیاره و ایشون کارمند هستن خداروشکر

واقعن خراب شدن زندگی باخت دادن ارزششو ندارهمطمعن همسرت پشیمونه و اون حرف خوب کاری کردم از حرص بود تا ...

حس میکنم نصیحت ادمیک افتخار میکنه به اشتباهش بیهوده هست خودش باید سرش به سنگ بخوره و ادم بشه 

اطرافیان میگن دلت بحال دخترت بسوزه ولی چرا من 

مگه من اشتباه کردم ک بخام اذیت شم اونیک باید به فکر اینده اون بچه میبود پدرش بود 

اتفاقا برای نفقه با وکیل صحبت کردم گفت پونزده تومن باید بهش بدم خیلی راحت میتونم جداشم ولی قصدم اینه ...

اصلا نگران نباش این زنا دنبال پولن ببینن هیچی بهشون نمیماسه کاسه کوزشونو جمع میکنن میرن😂

چرا باید جایی بمونن ک تو سختین🤧