2777
2789
عنوان

از خاطرات کربلا رفتنتون تعریف کنید

116 بازدید | 18 پست

خیلی دوست دارم برم کربلا نمیشه، ولی بازم واسم شیرینه که خاطراتتون رو بشنوم از زیارت

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من هنوز نرفتم انشالله امسال اربعین قرار گذاشتم با یار بریم

وای خوش به سعادتتون، ایشالا قسمتتون بشه الهی🥰

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم رفتم، نسبت به ایران زیبایی و تمیزیش کمتره، کشور جنگ زده است به هر حال 

حالم بشدت بد بود رفتم حرم امام رضا بهش گفتم کاری کن با حال خوش برم شهر خودم برگشتم دو روز بعد پیام ا ...

وای چه زود جوابتون رو دادن امام رضا🥺🥹🥰 خیلی لذت بخشه کربلا رفتن

فقط میتونم بگم اونجا یه دنیای دیگست انگار از زمین نیست 

وااای چقدر دلم هوای زیارت امام‌ حسین ع کرده

ان شالله قسمتمون بشه

وسط بین الحرمین به آسمون نگاه میکردم میگفتم یعنی الان بهشت بالا سرمه؟؟

آخه میگن اون قسمت مستقیم به بهشت راه داره

اونجا که کنار ارباب میشینی میگی خدایااا من الاان کنار آقام نشستم؟؟؟؟؟باورکردنی نیست...یعنی اربابم الان داره نگام میکنه؟؟؟

دلت میخواد هیییچ وقت برنگردی

وقتی هم برگشتی دیووووونه میشی دیوونه

یه دردی میوفته به جونت نمیتونی به کسی بگی

درد فرااق

دلم برات تنگ شده حسین

فقط میتونم بگم اونجا یه دنیای دیگست انگار از زمین نیست وااای چقدر دلم هوای زیارت امام‌ حسین ع کردهان ...

منم دارم میکشم فراق رو، نمیدونم کی تموم میشه فقط🥺😭

فقط میتونم بگم اونجا یه دنیای دیگست انگار از زمین نیست وااای چقدر دلم هوای زیارت امام‌ حسین ع کردهان ...

واسم صلوات بفرست منم قسمتم شه خواهر

حتماتو هم برا من بفرستدیوونه شدم ازین دوری دیگه

فرستادم فدات شم

و منی که هنوز نرفتم و تا اسمشو میشنوم دلم از جا کنده میشه و اشک تو چشام جمع میشه یعنی میشه قسمت منم ...

الهی بشه، از ته دلت امام حسینو صدا بزن، ایشالا که فرجی بشه