2777
2789
ولی جدی فازتونو نمی فهمم زندگی همین یه بارشم اضافیهبعد شما دارین از تناسخ حرف می زنید و زندگی مجدد؟� ...

تاوقتی مطالعه نکنی نمیشه درک کنی 

اگه دوس داری به حودت زحمت بده و اون کتابارو بخون 

خدا بهتون توفیق داده باسوادید ولی کتاب نمیخونید و فقط انکار بلدید 

و من الله توفیق 

ولی جدی فازتونو نمی فهمم زندگی همین یه بارشم اضافیهبعد شما دارین از تناسخ حرف می زنید و زندگی مجدد؟� ...

و من الله توفیق 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و من الله توفیق 

کتاب تفسیر دل تفسیر مهر از مسعود ریاعی رو بخون بعد بیا اگه چیزی تونستی بر علیه اش ادله بیاری من تسلی ...

زندای قبلی وجود نداره 

ایه ۱۰۰ مؤمنون  رو بخون میگ اگ  بری برزخ پشیمون بشی و فرصت بخوای خدا فرصتی نمیده 

همین ینی فرصتی نداریم ک دوباره بدنیا بیایم ک کارای خوب انجام بدیم پس زندگی قبلی وجود نداره قشنگم

اگ آیه قرآنی میدونی ک راجب زندکی قبلیه بهم بگو منم بدونم 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ن چون خدا عقلش بهتره تا ما هر حرکتی کنیم نتیجه ش رو میدونه . مثال دیگ میزنم مثلا من میدونم ماشینی ...

خب گناه اون بجه جی بود؟ از کجا معلوم دقیقه اخر پشیمون نمیشد؟ اصلا نمی اوردتش مگه خدا از همه جی خبر نداره؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مسلما هر دانش آموزی باید برای این که خوب امتحان بدهشرایط اون امتحانو بدونهنه مث ما که با هر بخش زندگ ...

ما هم شرایط امتحان رو میدونیم 

همون قرآن و پیامبر و امام ها راهنما هستن 

ولی الان برای ماها ک زنده ایم فقط قرآن  و امام زمانه ک اونم غایبه 

راه درست و غلط هم میدونیم 

تنها بديش اینه شیطان نمیزاره همش ما رو گول میزنه  و گناه رو در نظرمون خوب جلوه میده

الان خودم ب شخصه تنبلیم میاد ی بار قرآن بخونم حتی شده فارسیش  رو بخونم ک ببینم خدا چی گفته چ نگفته 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

برای اینکه قبول کنی درسته برو قرانو بخون اون دوتا کتابو برات کفایت میکنه زیادم نخند چون ممکنه بعدا گ ...

خب بگو کدوم آیه سوره صافات راجب زندکی قبلی گفته ؟؟

هر چند من قبول ندارم مگ با قرآن ثابت کنی

خب گناه اون بجه جی بود؟ از کجا معلوم دقیقه اخر پشیمون نمیشد؟ اصلا نمی اوردتش مگه خدا از همه جی خبر ن ...

اون بچه اتفاقا ب نفعش  بوده ک مرده 

میدونی چون خدا نزاشته بره جهنم

گذاشته بیاد این دنیا تا ی حدی فرصت بهش داده

بعد چون میدونسته بعدا آدم بدی میشه گفته بمیره ک نره جهنم 

و خدا خواسته ک بهشتی باشه فقط ی سری امتحان دنیایی ازش بگیره در حد کم 

حکمت خدا هم این بوده فقط همون چند سال اول دنیا بیاد و امتحان بگیره و احتیارش رو بسنجه 

عمر هر کسی بستگی ب حکمت خدا و آزمایش الهی داره 

ما هم شرایط امتحان رو میدونیم همون قرآن و پیامبر و امام ها راهنما هستن ولی الان برای ماها ک زنده ایم ...

تو می دونی ( که حتی توام کامل نمیدونی مطمئن باش)اونی که اون ور دنیا نمیدونه اسلام چیه و هرکار دلش بخواد می کنه و تهشم قراره بیاد بهشت یا جهنم چی؟

اونم می دونه شرایطو؟

اون بچه اتفاقا ب نفعش بوده ک مرده میدونی چون خدا نزاشته بره جهنمگذاشته بیاد این دنیا تا ی حدی فرصت ...

کاش یه ذره ام ما حکمت الهی رو می دونستیم 

اون وقت می دونستیم داریم واسه چی جر می خوریم تو این دنیا

اون بچه اتفاقا ب نفعش بوده ک مرده میدونی چون خدا نزاشته بره جهنمگذاشته بیاد این دنیا تا ی حدی فرصت ...

نمیدونم هیچ چیزی قانع نمیگنه پس خدا قدرت اختیار رو از این بچه کرفته تا جهنمی نشه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خب چرا از اول متفاوت آفرید آدمارو :|نمی شد از همون اول همه رو خوب خلق کنه که بعدا نشه دعوا اونم سر ک ...

😂😂🤦‍♀️

اگه اینجوری بود که خدا بهمون قدرت اختیار و انتخاب نمی‌داد عادل نبود حکیم نبود میل به جاودانگی رو درون ما نمیزاشت از نظم و خوبی و زیبایی خوشش نمیومد اینهمه باظرافت مارو نمیساخت....... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره ولی تحمل اون جهنم سخته

افرین برای همین باید سعی کنیم کارایی انجام بدیم 

که لازم نباشه جهنم رو تحمل کنیم جهنم اینجا هرچقدر بد باشه قابل تحمله چون گذراست بلاخره میگذره ولی جهنم آخرت تمومی نداره جاودانه اینجا حداقل یه ته سو امید هست که میگذره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به عنوان یه مثلا مسلمون که به بهشت و جهنم اعتقاد دارهفقط می تونم به مسئله زندگی قبلی بخندم😐😂چون بر ...

😐 😐 😐 😐 😐 

ینی تو میگی قرآن الکیه؟! یکی اومده همینجوری اونو نوشته؟! اگه اینجوره چرا خودت نمیری یه آیه مثل یکی از آیه های قرآن بنویسی؟! کساییکه اهلش بودن همه شون باهم رفتن چندین ماهم وقت گذاشتن ولی نتونستن یه آیه عین آیه های قرآن بنویسن چه برسه به یه سوره چه برسه به کتاب قرآن..... 

حالا تو اگه میگی الکیه برو یه آیه بنویس