2777
2789
این حرفا الکی ان باباوگرنه اون که از گشنگی مرده تو بچگی چطور؟اون چی دیده که انتخاب کردهمن به این موض ...

حتما بعدش تو دنیای بعدی یه چیزی بخاطر گرسنگی بهش دادن که حاضر شده این سختیو تحمل کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ارزش این دنیا به کارهای خوبیه که میکنیم اگر طمع انجام کار خوب پیدا کنی میفهمی که از لحظه ات باید است ...

من میگم کلا نمی خوام زندگی کنم

اون وقت شما حرف از پیشرفت و خوبی کردن می زنین؟

من چرا باید تو بازی ای که خودم انتخابش نکردم( یا حداقل آگاهی این انتخابم از من گرفته شده) خودمو جر بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنیای بعدی واقعا راسته یعنی؟ چرا حس میکنم خرافاته

😐😐😐😐😐

چرا خرافه باشه؟! 

اگه به عادل بودن خدا اعتقاد داشته باشی به اینم اعتقاد پیدا میکنی. مگه میشه خدا همینجوری مارو آفریده باشه؟! ما خودمون یه وسیله می‌سازیم بخاطر یه هدفی اونو می‌سازیم چطور خدا همینطوری و بدون هدف یه همچین جهان گیچیده ایی با انسان‌هایی با همچین ظرافت‌های پیچیده ایی بسازه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حتما بعدش تو دنیای بعدی یه چیزی بخاطر گرسنگی بهش دادن که حاضر شده این سختیو تحمل کنه

به من که مطمئنم این همه زجر دادن تهشم جام وسط وسط جهنمه

خدا نگهم داشته عذابمو بیشتر کنه فقط 

😂😂😂😂😂😂 همون نمیتونی گله و شکایت کنی ک چرا اومدی اما من همون وقت ک تو شکم مامانم بودم پشیمون ...

نخیرم😂😂 بازم انتخاب خودت بوده در هر صورت با هر شرایطی دنیا اومدی پس قطعا خودت انتخاب کردی

جر زنی هم نکن خدا برات پارتی بازه کنه 😂😂

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

به من که مطمئنم این همه زجر دادن تهشم جام وسط وسط جهنمهخدا نگهم داشته عذابمو بیشتر کنه فقط

که چی بشه چرا؟! 

مگه خدا استغفرالله مرض داره؟! مگه خدا از زجر تو خوشحال میشه؟! تو خودت با کلی زحمت و ظرافت با گِل بری سفال درست کنی بزاری خشک شه بعد میری با تیشه میوفتی به جونش پودرش کنی؟! همینجوری میندازیش تو آتیش زغال شه؟! 

حالا مامان من سقطم نکرده هاخودشون سقط شدنیعنی حتی اونام مغزشون بیشتر از من قد داده😂😂

کلا اونا از ما عاقل تر بودن😂😂 الان از عالم برزخ دارن به ما زبون درازی میکنن و شکلک در میارن میگن دلتون بسوزه سرتون کلاه رفت😂😂😂

نخیرم😂😂 بازم انتخاب خودت بوده در هر صورت با هر شرایطی دنیا اومدی پس قطعا خودت انتخاب کردیجر زنی هم ...

شماام خودتونو اینجوری آروم کنید که انتخاب خودتون بوده🥲

که چی بشه چرا؟! مگه خدا استغفرالله مرض داره؟! مگه خدا از زجر تو خوشحال میشه؟! تو خودت با کلی زحمت و ...

شاید از زجرم خوشحال نشه

ولیحس خاصی ام به زجر کشیدنم نداره قصد کمکمم نداره

یه مدت خیلی به کمکش احتیاج داشتم ولی کمکم که نکرد هیچی دقیقا حتی از شدت اون فاجعه ام کم نکرد دقیقا همون اتفاق بد افتاد

حتی درس خاصی ام بهم نداد اون موضوع

فقط منو سوزوند اون اتفاق و خدام گذاشت بسوزونه 

یه جوری ام سوزوند که دیگه نتونم پاشم

همون طور که برای دیگرانم نداره( البته نه همه صد البته که به بنده های سوگلیش محل میذاره😂)

یعنی وقتی میمیریم دوباره تو ی دنیای دیگه زنده میشیم؟

آره 

ببین ما برای اینکه به این دنیا بیایم و بتونیم مدتی رو اینجا زندگی کنیم بهمون این جسم رو دادن وجود اصلی ما روح ماست که هیچوقت نمیمیره و همیشه جاودانه اگه غیر این بود ما در ذات مون مبل به جاودانگی نبود 

جسم ما این دنیا از بین میره ولی روحمون باقی میمونه 

روحمون وارد دنیای دیگه میشه که ما بهش برزخ میگیم اونجا هم یجورایی شبیه همین دنیاست ولی یه لول بالاتره یه شبه بهشت و جهنم داره ولی مردمش همینطوری زندگی میکنن اونجا تا وقتیکه کل دنیا تموم شه و قیامت بشه اونجا تکلیف واقعی همه آدما مشخص میشه که کجا می‌مونن 

نخیرم😂😂 بازم انتخاب خودت بوده در هر صورت با هر شرایطی دنیا اومدی پس قطعا خودت انتخاب کردیجر زنی هم ...

😂😂😂😂 ن خب اول انتخابم بوده وسط راه پشیمون شدم 🥲

کلا من ک حساااابی ریدمممم با این انتخابم دنبال راه فرارم😂😂😂

اخه با این نامه اعمال قشنگم  میدونم  میرم موتور خونه جهنم 🤧🤣

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آره ببین ما برای اینکه به این دنیا بیایم و بتونیم مدتی رو اینجا زندگی کنیم بهمون این جسم رو دادن وجو ...

اینو شنیده بودم دقیقا ولی فکرنمیکردم واقعا راست باشه. یعنی اونایی ما فکرمیکنیم مردن الان دارن زندگی میکنن با یه جسم دیگه؟ 

اگه اینطوره پس بهشت و جهنم براچیه

😂😂😂😂 ن خب اول انتخابم بوده وسط راه پشیمون شدم 🥲کلا من ک حساااابی ریدمممم با این انتخابم دنبال ر ...

نه این دنیارو داریم نه اون دنیا😂😂😂 بد جور داره حسودیم میشه به سقط شده ها 😬😬😬