2777
2789
عنوان

مامان هایی که پسردارن واقعا خسته نباشییید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 53 پست
وای پسرم۲سالو۴فی بعدماهشه اصلن نفهمیدم چطوری شد۱سال ونیم چون باباش بزرگش کرداصلن برام سخت نبود ولی ب ...

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه 

خدا بهتون توان بده برای بزرگ کردنش 

وقتی گریه میکنه سعی کن اروم منطقی باهاش حرف بزنی و ارامش خودتو حفظ کن 

من الان دقیقا تو همون مرحله جونم بالا اومدنم، از اون طرف هم تابستون لوزه های پسرمو عمل کردیم و باز د ...

عزیزززم 

خیلی الان که مریضه بهش سخت نگیر

بالاخره  یادمیگیره عزیزم 

نزار زده بشه یا کلاس اول براش خاطره بدی بمونه پسر من الان یه چیزایی تعریف میکنه از کلاس اولش که بعضی اوقات عذاب وجدان میگیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید گفت یا صبرررر

من همش میگم خدایا یه صبری به من بده 🥴🥴

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
عزیزدلم خدا رحمتشون کنه خدا بهتون توان بده برای بزرگ کردنش وقتی گریه میکنه سعی کن اروم منطقی باهاش ح ...

مچکرم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!اره خیلی سخته تابزرگ بشه باید پوستم کنده بشه!

منطق سر پسرم نمیره اصلن فقط باید حرف حرف خودش باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!اره خیلی سخته تابزرگ بشه باید پوستم کنده بشه!منطق سر پسرم نمیره اصلن ...

عزیزم همشون همین هست باور کن 

فقط سعی کن صبر داشته باشی و به خودت یاداوری کن باید مهر و محبت هم بهش بدی 

خدابزرگه

ببین بنظرم وسواست رو بیار پایین ترین حالت ممکن برای ارامش خود و بچه ها من یه دور سرهمین رفتم مشاور گ ...

نه وسواس نیستم

ولی خوب جای راه رفتنم نیست بس که وسیله میریزن تو راه🤕

خانه شماره 12 میدان گریمولد
نه عزیزم قطعا اونم سختی خودشو داره حتی شاید کل این تفاوت مال تربیت خودمون باشه تو پسر داری؟

اصن کلا بچه داری مثل بارداری و زایمان صد در صد عذاب و سختیه

فقط شیرینیش، وجود خوده اون بچس. همیییین😂بقیهش دردسره

نه دختر دارم فردا دوسالش میشه و من جدی کم اوردم. قبول دارم خودمم گاهی زیاد حساس و گیر میشم ولی شیطنت این بچه تو یه لول دیگه‌س

💚🤍❤️