2777
2789
عنوان

مامان هایی که پسردارن واقعا خسته نباشییید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭مال منم خیلی اذیت میکنههمه خونه رو در عرض یک دقیقه زیر و رو میکنههمش دارم اسباب بازی جمع میکنم

ببین بنظرم وسواست رو بیار پایین ترین حالت ممکن 

برای ارامش خود و بچه ها من یه دور سرهمین رفتم مشاور 

گفت داری برای مرتب بودن خونت روان بچه ها و خودت رو خیلی تحت تاثیر قرار میدی

میفهممتکاری نمیشه کرد تا بزرگ شن همینن پسر و دخترم نداره

اینکه بخوای مادر خوبی باشی در عین مادری دوستش هم باشی محیط امنی هم بهش بدی.....

شاید فرق دختر و پسر تو تربیب ما باشه !! 

نمی دوننم

منم یه وروجک دارم نگار میدون جنگه خونه .....الان رفته خونه مادر بزرگش دلم تنگ شد براش پسرا همینن ... ...

وااای قشنگ میدونم چی میگی 

بله پسر منم همیجوریه اما جدیدا متوجه شدم داره رفتار پدرشو که گاهی به شوخی این رفتارهارو انجام میده تکرار میکنه 

پسر منم کلاس اولیه،به این لجبازیا انجام تکالیف هم اضافه کن، دیگه خودت تصور کن🤦‍♀️

یعنی من هیچ وقت کلاس اولشو یادم نمیره 

خیلی سخت بود برای یکم تکلیف جونم بالا میومد چقدر گریه کردم

فقط اون وسط ها به خودم یاداوری میکردم که من مادرم و باید همواره مهر و محبت هم بهش بدم

وای پسرم۲سالو۴فی بعدماهشه اصلن نفهمیدم چطوری شد۱سال ونیم چون باباش بزرگش کرداصلن برام سخت نبود ولی بعدفوت باباش ینی رسما@منو دیوونه کرده ازبس اذیتم میکنه خیلی سخته خیلی زیاد برای همه چی لج میکنه گریه میکنه وای خدایا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
انگار دختر مثلا خیلی راحته انگار فقط پسر دارا سختی میکشناه پیرم کرد این بچه اه اه اه

نه عزیزم قطعا اونم سختی خودشو داره 

حتی شاید کل این تفاوت مال تربیت خودمون باشه 

تو پسر داری؟

یعنی من هیچ وقت کلاس اولشو یادم نمیره خیلی سخت بود برای یکم تکلیف جونم بالا میومد چقدر گریه کردمفقط ...

من الان دقیقا تو همون مرحله جونم بالا اومدنم، از اون طرف هم تابستون لوزه های پسرمو عمل کردیم و باز دوباره عود کرده دارم دق میکنم😭

وای گفتی به خدا داغون شدم خیلی لجباز و حرف حرف خودشه و شیطون همش در حال کار خطرناک کردنه منتظرم کامل ...

اره بنظرم  وقتی میرن مهد در ارتباط با بچه های دیگه انگار وضعشون تغییر میکنه