2777
2789
عنوان

وای از دست این بچه هااااااوای

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 47 پست
نه هرروز .ولی هفته ای دوروز از بوفه ساندویج میخره دونه ای ۸۰ تومن با نوشابه ۱۰۰ تومن.بقبه روزا معمول ...

آهان . گفتم شاید هر روز میدید . آخه به نظرم یکم زیاده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باج میدادن بهشفقط کم مونده معلم‌ها باج گرفتنو یاد بگیرن

دیگه بچه ها ذهنشون پاک تر از ماعه 🥲 این چیزا به فکرشون نمیرسه

بزرگ بشن میفهمن متاسفانه با رشوه و باج خیلی از کاراشون راه میوفته 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دیگه بچه ها ذهنشون پاک تر از ماعه 🥲 این چیزا به فکرشون نمیرسهبزرگ بشن میفهمن متاسفانه با رشوه و باج ...

دقیقا همینطوره متاسفانه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
کار نکردن قدد پولو بدونن که

واقعا.حالا بذار خودشون برن سر کار ببین چه جوری یه قرون دوزار میکنن

البته بنده خدا پسرت ناهار نخورده دیگه

من جا کمیته امداد بودم همون پسره رو با مدرک ششم استخدام میکردم.

مخ زن خوبیه👌👌

والا به نظرم زیاده ولی وقتی گرونی و تورم رو نگاه میکنم میبینم نه زیاد نیست . 😢

بله متاسفانه🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واقعا.حالا بذار خودشون برن سر کار ببین چه جوری یه قرون دوزار میکننالبته بنده خدا پسرت ناهار نخورده د ...

اره ساعت ۳ میاد خونه.اومده بود میگفت مامان زودباش غذامو بده دستام از گرسنگی میلرزه😑🤷‍♀️

بعد گفتم چرا؟ تعریف کرد واسم.نمیدونستم بخندم یا دعواش کنم.

میگفت آراد بیشعور گولمون زد .گفت صدقه بدیم معلم‌نمیادامتحان کرده بودقبلا.گول خوردیم مامان🤣🥹

نه دیگه ۵۰ کمتر هیچی نمیدن که

اره افرین.تازه خودمم لقمه میگیرم میزارم توکیفشون. ۵۰ میره برای یه کیک و شیر. یا  مینی ساندویچ و آش رشته و...  مدرسشون همه چی میاره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره ساعت ۳ میاد خونه.اومده بود میگفت مامان زودباش غذامو بده دستام از گرسنگی میلرزه😑🤷‍♀️بعد گفتم چر ...

آخی طفلی دلم کباب.بگو اینجور مواقع یه مقدارشو بدید صدقه اگه دوس دارید صدقه بدید به هر نیتی.

اره افرین.تازه خودمم لقمه میگیرم میزارم توکیفشون. ۵۰ میره برای یه کیک و شیر. یا مینی ساندویچ و آش ر ...

چه خوب که آش هم دارن😍

مدرسه پسرم اینا دنر گوشت و مرع وپیتزا میاره🫠

هر کدوم۸۰ تومنه.

با نوشابه میشه۱۰۰.

ولی بقیه روزا خودم ساندویچ درست میکنم با چرخ کرده یا مرع یا کوکو سیبزمینی و ....گاها یه نوشابه میگیره با اونومیخوره یا یه کیک وشیر و ابمیوه میخره.کمتر از ۵۰ نمیشه🥲

آخی طفلی دلم کباب.بگو اینجور مواقع یه مقدارشو بدید صدقه اگه دوس دارید صدقه بدید به هر نیتی.

بخدا اگه بچه ها الانن تراول رو از وسط نصف میکنن نصفشو میندازن صندوق نصفشو نگه میدارم اینجوری کلا تراول بدرد هیچکس نمیخوره

اون بچه های قدیم بودن شم اقتصادی داشتن و بلد بودن با پول چکار کنند.

تقصیر خودمونه هیچی بهشون یاد ندادیم...