2777
2789
عنوان

واقعا طلا خریدن اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 66 پست
اره فروزدین امسال ۳۷۰۰ بود

ببین من بهمن پارسال کمتر از ۹گرم النگو خریدم با قیمت ۲۷۰۰هر گرم شد ۲۷۸۰۰۰۰۰ کلی ضرر کردم چون طلای نو بود پولم تو بانک بود اگر طلا نخریده بودم نهایت پولم میشد ۳۰تومن ولی الان بالای چهل تومن شده پس سود توی خرید طلاست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شش ماه پیش که ۲۶۰۰نبود چون من بهمن پارسال طلا خریدم ۲۷۰۰ ولی طلا قابل قیاس با سود بانکی نیست

آخه هی می‌رفت بالا هی میمود پایین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مازندرانمنامردا ۷ درصد موقع هرید میگیرن۷ درصد هم موقع فروش

این که خیلی بی انصافیه اینجا دست دوم ۳ درصد میفروشن

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
خب زمین خیلی خیلی بهتر از طلاست خوشحال باش که جای خیر خرج شد 😍

نمیدونم والا انشاالله همینطوری که شما میگی باش ،به نظرم اگه میتونی نفروش طلاهاتو بذار بمونه 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان بخای بفروشی ازت ۳ درصد کم میکنن؟خب خوبه باز همکدوم استانیمن فک کنم باید بیام استان شما بفروشم😂

آره عزیزم استان اردبیل. ولی اصلا نفروش چون تا عید خیلی بالا میره اینجا طلافروشا میگن 

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
میشه بگی کدوم استانی که اینجوری میخرن ازتوناخه تو مازندران ۷ درصد میگیرن ازمون موقع فروش

خوزستانیم شهریور نه گرم طلا ۲۴عیار یه تومن از قیمت تمام شده تابلو ارزونتر فروختیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تو خوش شانس بودی ۲۷۰۰ خریدیمن لعنتی ۴۷۰۰ خریدم یکماه پیش تو اوج گرونی

همچین خوش شانس نبودم گرمی ۳۴۰۰پام آب خورد خیلی طلافروشی بیشعور بود دو سه تومن از پولم خورد چون طلای تعویضی هم داشتم ضرر کردم 

خب الان شما هم ۴۷۰۰خریدی سال دیگه همین موقع یه کاربر دیگه میگه خیلی خوش شانس بودی ۴۷۰۰خریدی الان گرمی ۶تومنه 😀