2777
2789
عنوان

واقعا طلا خریدن اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 66 پست
ینی الان از اسمون دستت پول برسه طلا میخری برای پس انداز؟ یا میذاری بانک؟

قطعا طلا میخرم 

من کلا طلا دوست ندارم از النگو که بیزارم ولی پول دستم بیاد که بلا استفاده باشه طلا میخرم برای پس انداز

من همین ۶ ماه پیش طلا فروختم گرمی ۲۶۰۰اونوقت الان ببین چند شده...

شش ماه پیش که ۲۶۰۰نبود چون من بهمن پارسال طلا خریدم ۲۷۰۰ ولی طلا قابل قیاس با سود بانکی نیست 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ۲۳۰۰ فروختی ینی قمیت خریدش بود گرمی ۲۶۰۰ ۲۷۰۰

نمیدونم ولی الان اگه بود خودت حساب کن دیگه بعد شش ماه اگه میموند چقدر میشداونم ۱۲۰ گرم طلا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
قطعا طلا میخرم من کلا طلا دوست ندارم از النگو که بیزارم ولی پول دستم بیاد که بلا استفاده باشه طلا می ...

اخه منم اصلا دستم نذاستم خوشم نمیاد 

فقط انداختم یه گوشه که مثلا پس انداز شه

خب ۲۳۰۰ فروختی ینی قمیت خریدش بود گرمی ۲۶۰۰ ۲۷۰۰

طلا به قیمت روز بر میدارن نهایت صد تومن ارزونتر 

تو تابلو قیمت طلای دست دوم هست نمیتونه هفت درصد ازش کم کنه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیزم کجایی که طلای دست دوم رو بهت ۷ درصد فروختن چون اینجا ۳ درصده

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
شش ماه پیش که ۲۶۰۰نبود چون من بهمن پارسال طلا خریدم ۲۷۰۰ ولی طلا قابل قیاس با سود بانکی نیست

از من با همین قیمت برداشتن و بدتر اینکه تازه چند ماه بود خریده بودم. جزو سرمایه های بلندمدتم نبود و مجبور شدم بفروشم

با اینحال باز یه مبلغ ناچیزی سود کردم

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

ایشالا که تبدیل به خونه و رمین کردی و باز بخریولی الان ازت ۴ ملیون میگرفتن

آره همسرم گذاشت رو پولش زمین خرید ،قرار بعد عید بخره انشاالله خدا قسمت کنه تا اون موقع دیگه بیشتر از این نره بالا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
از من با همین قیمت برداشتن و بدتر اینکه تازه چند ماه بود خریده بودم. جزو سرمایه های بلندمدتم نبود و ...

انشاالله خیلی بهتر شو بخری عزیزم می‌دونم چه حالی داری 

طلا به قیمت روز بر میدارن نهایت صد تومن ارزونتر تو تابلو قیمت طلای دست دوم هست نمیتونه هفت درصد ازش ...

میشه بگی کدوم استانی که اینجوری میخرن ازتون

اخه تو مازندران ۷ درصد میگیرن ازمون موقع فروش