2777
2789

میره دانشگاه میاد موقع حرفاش میگه اصلا میرم دانشگاه میبینم یسری دخترای کوچولو ریزه میزه اومدن دانشگاه بعد مثلا ارشدن من میگم اینا دبیرستانین هنوز انقدر ریزه میزه ان

بعد مثلا با خنده و ذوق اینارو میگه ها

من قد بلندم توپرم هستم 

فکرکنم زیاد حساس شدم نه؟ 😑😂

حقشه بگم میرم بیمارستان پسرای هیکلی بازو هاشون بزرگ دستاشون رگ های بزرگ اصلا من میگم اینا مربی بدنسازی چیزین😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والاکور بود اون موقعیا همش میکفت نه من میگم زن باید توپر باشه جیه بدون گوشت😑😂الان از اونا تعریف می ...

اصلا جرات نداره جلو من تعریف کنه خیلی ناراحت میشم دیگه بعد ۱۰ سال دستش اومده از چی ناراحت میشم خداروشکر

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

زیادی حساسی البته همسر منم رفته بود دنبال دخترم دانشگاه می گفت همه شون ریزه میزه نالبته من خودمم درش ...

نمیدونم شاید اخه مثلا سه چهار بار گفته منم هربار میگم اره اره اوهوم بازم تکرار میکنه خب من الان چیکار کنم دخترای دانشکدتون ریزه ان؟ 

والا پسرای دانشکده ماعم خیلی درشتن باید بگم؟ 😂😂

هی هیچی نگفتین پررو شدن انگار

والاکور بود اون موقعیا همش میکفت نه من میگم زن باید توپر باشه جیه بدون گوشت😑😂الان از اونا تعریف می ...

ببین من گیر الکی نمیدما مثلا بگم چرا نگاه کردی فلان خیلی بهش اعتماد دارم ولی تعریف کنه چون خودم تپل و قد بلندم ناراحت میشم😅

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

ببین من گیر الکی نمیدما مثلا بگم چرا نگاه کردی فلان خیلی بهش اعتماد دارم ولی تعریف کنه چون خودم تپل ...

منم اصلاااا گیر نمیدم اصلاا به روش که نمیگم و نمیارم ولی دقیقا چون خودم توپرم و قد بلند یکم انگار ناراحت شدم

نه عزیزم چقدر حساسی. همسزم کارش طوریه که مدام با خانمها درارتباطه اونم گاهی مجبوره بخاطر کارش با. خانمها صحبت کته متلا گاهی میگه خانمه میخواست جدابشه انقد ریزه بود دلم سوخت همش گریه میکرد حداقل پدر یا برادرش نیومده بود. یا میگه یکی اومد جدابشه خیلی حراف بود. منم باهاش کامل صحبت میکنم ولی حساس نمیشم 

نه عزیزم چقدر حساسی. همسزم کارش طوریه که مدام با خانمها درارتباطه اونم گاهی مجبوره بخاطر کارش با. خا ...

عاا میگم یکمم من حساسم... من کامل باهاش هم کلام میشم یکی دوبار اول که گفت منم ادامه دادم اره همکلاسیای دختر منم خیلیاشون ریزه ان و این حرفا ولی دیگه چند بار تکرار کرد رفت رو مخم