2777
2789
عنوان

دو سوال درباره نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست
اخه مدام تو احادیث و زندگی پس از زندگی، میشنوم که برا یه ثانیه سجده التماس میکنن ولی فایده نداره، مد ...

یه برنامه ک نصفش دروغ بود و احادیثی ک اکثرشو ریاکارا نوشتن چه تاثیراتی ک نزاشته رو شما

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال دومت 

نماز باید به قصد قربت خونده بشه 

غیر از این باشه باطل است 

اما توجه داشته باشی که آره نماز اول وقت این اثرات رو داره ایراد نداره 

مثلا روزه به قصد قربت باید بگیری نه به قصد لاغری ولی میدونی که آره روزه میگیرم لاغر هم میشم مثلا خوش تیپ هم میشم 

این ایراد نداره 

سول اولت اصلا وقت نکردم بخونم 

دوست عزیزم

شیطان همیشه در کمینه اتفاقا یه چند سال پیش من یه وسواسی رو مستحبات و تعقیبات نماز داشتم که نگو یعنی اگه نمیخوندم انگار نمازم باطل بود بعد از یه مشاور مذهبی پرسیدم گفت هروقت این افکار اومد سراغت یه اعوذ بالله بگو اینا ترفندهای شیطان برای آدم مومنه 

فقط نمازات رو با آرامش قلب و توجه عمیق به معانیش بخون یه حس رضایت و آرامش میاد سراغت 

همین بلند میشی وضو بگیری بگو برای رضای خدا بندگی به جا میارم همین دین خیلی ساده و شیرینه ولی ماها یختش میکنم 

درپناه حضرت زهرا

این افکارها ، مثل بندگی کردن و عبودیت را منم چند روزه خیلی بهش فکر میکنم ولی یکی از مصادیق بندگی اینه وقتی خدا میگه حی علی الصلاه با تواضع بگی چشم.

بعد هم چه اشکالی داره ، یکی از بهترین کارها دعا کردن بعد از نماز است چه دنیوی و چه اخروی.

از یه زمانی به بعد دعاهای همش اخروی بیشتر میشه.بستگی به پیشرفت روحی داره.

عزیزم همین همون اولشم میگن اشکال ن اره بخاطر دنیا بخون تا یه جا معنویتش بیاد سراغت. دم اینکه اگه نما ...

نه چندین ساله نماز میخونم، ولی هیچ وقت سر وقت نماز نمیخوندم، دو سه هفته س که دوست دارم نمازام سر وقت باشه وگرن استرس میگیرم و اگه دیر بشه هیچ کاری رو با لذت نمیتونم انجام بدم🙁

نماز صبح رو ۱۰ دقیقه بعد اذان بخونیدنماز ظهر رو ۵ دقیقه بعد از اذان و نماز مغرب وقتش بالافاصله بعد ا ...

من یک دقیقه اوقات شرعی نگه میدارم.

چرا پنج دقیقه علتش چیه؟

برا نماز جمعه شنیدع بودم بخاطر خطبه ها ده دقیقه صبر کنم ولی علت بقیه چیه

سوال اولت خوندم جوونی رکعت شمار بگیری زوده؟؟؟؟ خب اگه با رکعت شمار مشکلت حل میشه بخر و استفاده ‌کن س ...

اخه ۲۶ سالمه فقط ،حس میکنم بد عادت میشم، همینجوری حافظه هامون رو به زوال هست،و همشم تو خونه مادربزرگا دیدم، 

من یک دقیقه اوقات شرعی نگه میدارم.چرا پنج دقیقه علتش چیه؟برا نماز جمعه شنیدع بودم بخاطر خطبه ها ده د ...

برای اینکه وقت اون نماز برسه

مخصوصا نماز صبح

اگه با اذان صدا و سیما و باد صبا میخونید یه ده دقیقه بابد صبر کنید

تو رساله خیلی از مراجع هم هست

نماز صبح رو باید تو وقت فجر صادق خوند

دلیلش هم اینکه اذان صبح یه کم زود تر پخش میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اخه مدام تو احادیث و زندگی پس از زندگی، میشنوم که برا یه ثانیه سجده التماس میکنن ولی فایده نداره، مد ...

شما خیلی سجده رو طولانی نکن ببین این ها حربه ی شیطان هست برای ایجاد وسواس در مورد نماز شما با هر نیتی که نماز بخونی واجب خدا رو انجام میدید با این افکار فقط دچار وسواس فکری میشید و حواستون از اصل نماز برداشته میشه دقیقا همون چیزی که شیطان میخواد 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏