2777
2789
عنوان

مامانم پارسال تصادف کرد دیگ الان موندیم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 48 پست
۳۲۶ تومن دیه بریدن پاش شکست دکتر بی همه چیز نفهمید تو پرونده ثبت نکرد بعد ۲۰ روز خودمون فهمیدیم رفتی ...

مگه همون موقع از همه جای بدن عکس نمیگیرند چطور متوجه نشده من بودم دیگه پیگیری نمی‌کردم چون به نظرم پول ضرر و زیان بیاد تو خونه دو برابرش از دست میدیم 

ولی چون اصلا نیومده پیگیری کنه و بیشعوریش نشون داده کوتاه نیاین بزار یکم دادگاه بالا پایین کنه بدونه همه چی پول نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از اینکه دیه تو بگیری برو شکایت کن، بیاد هزینه های ادامه درمان رو بده

شکایت کردیم الان ولی خیلی طول میکشه جواب بیاد روندش طولانیه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

مگه همون موقع از همه جای بدن عکس نمیگیرند چطور متوجه نشده من بودم دیگه پیگیری نمی‌کردم چون به نظرم پ ...

عکس گرفتن دکتر تشخیص نداده خب نمیسد پیگیری نکنیم ک مامانم از کار بیکار شد برا همیشه پدرم ندارم ما موندیمو قسطو اجاره خونه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

عکس گرفتن دکتر تشخیص نداده خب نمیسد پیگیری نکنیم ک مامانم از کار بیکار شد برا همیشه پدرم ندارم ما مو ...

دیگه دنیا همینه عزیزم کسی که حقوق ثابت نداره ممکنه هر لحظه منبع درآمدش از دست بده دادگاه که نمیاد جبران این یک سال بیکاری پرداخت کنه دیه و نهایت هزینه های درمان 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من شما رو درک میکنم گاهی دنیا دنیا پول هم بدن فایده نداره

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیگه دنیا همینه عزیزم کسی که حقوق ثابت نداره ممکنه هر لحظه منبع درآمدش از دست بده دادگاه که نمیاد جب ...

هزینه بیکاری نمیخوایم داشتم دردو دل میکردم

خیلی وضحه شما خودتو زدی به ندونستنمیخوام بدونم خدایی نکرده مادرخودتم بود همین جوری فکر میکردی

عزیزم برا مادرم پیش اومده ولی ن ب این شدت و مامانم بخشید 

ولی من کلا میگم نفرین خوب نیس ما هم ک نمیدونیم طرف چی تو سرشه ترسیده یا مغرور بوده یا ...

بخاطر خودت میگم 💕ی وقت ناراحت نشی از من

حتما خیلی تو فشار بودی که بیخیال شدی.شرایطتون سخت بوده

منکه سپردمش به خدا

سال ۹۸ تصادف کردیم من این بچرو به بدبختی اوردم با نازایی و ..‌

دو سال تمام افسردگی گرفته بودم  که چرا راننده گفت من نزدم و یکبارم نیومد احوال دختر تو کما رفته منو بگیره  چند جام گفته بود بمیره مگه مهمه 

دیگه کم کم با خودم کنار اومدم 

ولی تاپیکای اینجوری یا کلا هر چیزی درمورد دیه و شکایت باشه دوباره همه چیا تو من زنده میکنه دوباره میشم ادم افسرده سال ۹۸ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
منکه سپردمش به خداسال ۹۸ تصادف کردیم من این بچرو به بدبختی اوردم با نازایی و ..‌دو سال تمام افسردگی ...

اخی عزیزم.چقدر سخت بهت گذشته.باز خدا رو سکر هگه چی تموم شده.

میدونم فشارای اون موقع اون لحظه ها هیچ وقت از ذهنه ادم بیرون نمیره

اخی عزیزم.چقدر سخت بهت گذشته.باز خدا رو سکر هگه چی تموم شده.میدونم فشارای اون موقع اون لحظه ها هیچ و ...

هیچوقت از یاد  نمیره الان دخترم کلاس اوله ولی هنوز مشکلاتی داره به بدی اون موقع نیست 

اون موقع دگترام هیچ امیدی نداشتن ولی الان من هر چی میشه به همون ربط میدم  حتی دندونشم خراب بشه میگم برا تصادفه 😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
هیچوقت از یاد نمیره الان دخترم کلاس اوله ولی هنوز مشکلاتی داره به بدی اون موقع نیست اون موقع دگترام ...

فوبیا گرفتی،ترس افتاده تو جونت،فکر میکنی بنیاده بچه نابود شده.دسته خودت نیست.فقط با بزگتر شدنه بجه،کنی از دین حال بیرون میای