2777
2789
عنوان

مامانم پارسال تصادف کرد دیگ الان موندیم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 48 پست
۳۲۶ میلیون دیه بریدن اما میخام نباشه الهی همچین پولی مامانم نمیتونه راه بره دبگه دیسک کمرش بزرگ شد ...

منم دحترم سال ۹۶ تصادف کرد ما که دیه اصلا نگرفتیم ولی خیلی تا الان  هزینه داشت برامون همون سال ۱۰۰ تومن دیگه جلسات کاردرمانی  عمل چشمش  و هزینه های دکترش خیلی زیاد بود 

سخت هست  ولی توکل به خدا رسونده تا الان 

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
چیکارش داری نفرینش میکنی خب شاید ترسیده نیومده جلو

کجا ترسیده حداقل  یه زنگ میزد من نابود شدم پدر نداشتم ک حداقل بالاسرمون باشه خودم همه کارا مامانمو میکردم ۳ ماه لگن میداشتمو بر میداشتم راننده ام صد درصد مقصر بود

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دحترم سال ۹۶ تصادف کرد ما که دیه اصلا نگرفتیم ولی خیلی تا الان هزینه داشت برامون همون سال ۱۰۰ ت ...

چرا نگرفتین اخه؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

دیه چقدر بریدن ؟؟؟30 ملیون ؟شما باید زودتر از اینا شکایت میکردین

پرس و جو کردیم گفتن ک پرونده ک تموم شد حکم دادگاه اوند میتونید برید شکایت کنید 

ما ک نمیدونم قضیه چیه چقدشما خشنی

قصیه واضحه به خدا

۳۲۶ تومن دیه بریدن پاش شکست دکتر بی همه چیز نفهمید تو پرونده ثبت نکرد بعد ۲۰ روز خودمون فهمیدیم رفتی ...

اگه شما اینجوری حقتون ضایع شد پس ما چی بگیم که راننده کلا تصادفو قبول نکرد  گفت من نزدم و منم چون شاهد نداشتم هیچی به هیچ شد 

البته من زمان نصادف چون ماشینو ندیدم  پیرمرده قسم ایه که من نزدم منم رضایت دادم دختر من خیلی وضعش بد بود 

بعدا نمیدونم چی  به چی شد که گفتن خود همین زده 

من هنوزم برام مبهمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
کجا ترسیده حداقل یه زنگ میزد من نابود شدم پدر نداشتم ک حداقل بالاسرمون باشه خودم همه کارا مامانمو م ...

عزیزم من نمیدونم میگم شاید... نفرین کردن اصلا خوب نیس

خدا بهت کمک کنه عزیزم و همینطور مامان گلت خیلی زود خوب بشه

عزیزم بعد از تصادف کلن از همه جای بدن عکس میگیرنچطور دکتر متوجه نشده مادرت پاش شکسته؟

عکس گرفتن دکتر بی همه چیز نفهمیده یا تشخیص نداده چون مامانم لگنش شکسته بود با امبولانس اوردیم خونه تا یک ماه از جاش تکون نخورد یعد یک ماه به زور خاست تا سرویس بهداشتی بره دید نمیتونه رو پاش وایسه به زور دو قدم رفت بعد چند ساعت پاش سیاهرشدو ورم کرد بردیم عکس گرفتیم گفتن شکسته زورمونم ب دکتر نرسیدپولم خب نداشتیم ک بریم از دکتر شکایت کنیم

اگه شما اینجوری حقتون ضایع شد پس ما چی بگیم که راننده کلا تصادفو قبول نکرد گفت من نزدم و منم چون شا ...

ینی واقعا در حقتون ظلم شده اگه دیه نگرفتین واقعا طلم شده بعدم وقتی تصادف میشه دوربین هست یا بعدش زنگ میزنن پلیس بیاد کروکی بکشه پس چ جوری بوده

بی خود کرده ک ترسیدهتو یه نفر داغون کنی بری سوراخ موش قایم شی ؟؟؟شایدم گفته به جهنم زدم ک زدم منکه ب ...

دقیقا همینه