2777
2789

مامانم پارسال تصادف کرد پیاده بوده طرف با ماشین زد داغونش کرد انداخت گوشه خونه حتی بیمازستانم نیمد بیاد ببینه چ بلایی سر مادرم اورده اصن هنوز ندیدمش نمیدونم کیه فقط با بیمه طرفیم مامانم از کارش واسه همیشه بیکار شد جدا از دیه نزدیک ۳۰ تومن هزینه دکتر و دارو و فیزیو تراپی و حمل و نقلش شد خودم هر روز پام توپزشکی قانونی و بیمارستان بود از چند نفر پرسیدیم گفتن بعد تموم شدن پرونده میتونی از طرف شکایت کنی هزینه هایی ک کزدی بگیری الان زنگ زدن به مامانم ک بره واسه گرفتن دیه بهش برگه دادن که امضا کنه تو برگه نوشته بعد امضا هبچ ادعایی راجب خسارت یا هر نوع هزینه ای درباره اون شخط نمیتونی بکنی موندیم چکار کنیم تا اون برگه رو امضا نکنه بهش دیه شو نمیدن😢😢 

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون مبلغ دیه هم کم نیست اونطور که شما میگی خونه نشین شده صدمه زیاد دیده پس زیر پونصد تومن نمیشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیه چقدر بریدن ؟؟؟30 ملیون ؟شما باید زودتر از اینا شکایت میکردین

۳۲۶ میلیون  دیه بریدن اما میخام نباشه الهی همچین پولی مامانم نمیتونه راه بره دبگه دیسک کمرش بزرگ شد پاش بی حس شده عمل میخاد ۱۵۰ ملیون پولشه دنبالچش شکست دکتر اونم گفته عمل میخاد باید ی چیزیم بذاریم رو دیه بدیم ب دکترا

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

۳۲۶ میلیون دیه بریدن اما میخام نباشه الهی همچین پولی مامانم نمیتونه راه بره دبگه دیسک کمرش بزرگ شد ...

خدا اونو لعنت کنه ک یه بارم پیداش نشد

ازش شکایت کنید حتما حتما همین الان

خب همون مبلغ دیه هم کم نیست اونطور که شما میگی خونه نشین شده صدمه زیاد دیده پس زیر پونصد تومن نمیشه

۳۲۶ تومن دیه بریدن پاش شکست دکتر بی همه چیز نفهمید تو پرونده ثبت نکرد بعد ۲۰ روز خودمون فهمیدیم رفتیم گچ گرفتیم بعد بعد دو ماه ک بهمون نوبت داده بودن بردیم پزشک قانونی اونام زدن زیرن قبول نکردن حقش ضایع شد کلا نابود شدیمم ما حقمون پایمال شد