2777
2789
عنوان

دختر خاله پسره

91 بازدید | 21 پست

برام پیغام فرستاده با دختر داییم ک فکر امیر حافظ رو از ذهنت در بیار  

آبرومو برده رسما ، حالا این دختر داییم هم از من بدش میاد بدتر دیگ میره همه جا پخش میکنه حرف اونو 

منو پسری همو دوست داریم در ارتباط نیستیم کلا متاسفانه پسره پیش کسی گفته بود از احساسش و گفته بود ک دختره هم منو دوست داره ک همین باعث شد پخش شه البته هدف پسره هم مطمئنم این نبود ک پخش بشه تو فامیل 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

الان دختر خاله از خدا بیخبرش راه ب راه بین فامیل از من بد میگ و برام پیغام می‌فرسته ک فکر امیر حافظ رو از ذهنت در بیار 

پسره هم خبر نداره از کار دختر خالش 

باورتون میشه دختر خالش ازدواج کرده ۴۵ سالشه نمیدونم بیشعور چرا اینقد حرص میخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب مامانت بگو زنگش بزنه یعنی چی اخه حتی شمادوتا در ارتباط هم نیستید

خدا ازش نگذره خدا ازش نگذره ابرومو برده 

الان دختر خاله از خدا بیخبرش راه ب راه بین فامیل از من بد میگ و برام پیغام می‌فرسته ک فکر امیر حافظ ...

من فکر کردم همسنه پسره اس عاشقشه😂

شاید دختر یا ابجیش پسره رودوست دارن

ب مامانت بگو زنگش بزنه یعنی چی اخه حتی شمادوتا در ارتباط هم نیستید

چون پسره ر دوس دارم نمیخوام دعوای بدی راه بیفته ک خانواده ها کینه بگیرن از هم و باعث جدایی ما بشه مجبورم کارد ب جیگرم بخوره اما سکوت کنم فعلا میترسم اخه

من فکر کردم همسنه پسره اس عاشقشه😂شاید دختر یا ابجیش پسره رودوست دارن

اره حتما منتظر بودن بره دخترای اونا رو بگیره 

خدا ازش نگذره رسما آبرومو برده هر جا میره از من بد میگ 

کارما همچی بگیردش غصه نخور

الهی آمین 

آخه من و خانوادم تا حالا سنگ جلو پا جونی ننداختیم پس این چیه آخه  

چون پسره ر دوس دارم نمیخوام دعوای بدی راه بیفته ک خانواده ها کینه بگیرن از هم و باعث جدایی ما بشه مج ...

چرا سکوت کنی ؟ حداقل به گوش پسره برسون جمع کنه فامیلاش رو . همون طوری که اگه تو فامیل شما همچین قضیه ای بود ، شما باید دخالت میکردی الان وظیفه پسره هست که یه کاری بکنه .وگرنه دوست داشتن خشک و خالی که فقط بمونه گوشه دلت و هیچ کاری برای طرفت نکنی به چه درد میخوره ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2810