2777
2789
عنوان

دختر خاله پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 21 پست
الهی آمین آخه من و خانوادم تا حالا سنگ جلو پا جونی ننداختیم پس این چیه آخه

اینا از خدا بی خبرن ،فکر آبرو دختر مردم نیستن ،بی وجدانن 

از این ادما دورم بوده خداروشکر هرچی گفتن صدبرابر برگشته ب خودشون ،بی شک برای شماهم همینجوره

چون پسره ر دوس دارم نمیخوام دعوای بدی راه بیفته ک خانواده ها کینه بگیرن از هم و باعث جدایی ما بشه مج ...

تنها کار اینه یا به مامانت بگی ک بهشون بکه و دهنشونو ببندن، چون شما اضلا باهم در ارتباط نیستین. 

یا اینکه به خود پسره بکی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا سکوت کنی ؟ حداقل به گوش پسره برسون جمع کنه فامیلاش رو . همون طوری که اگه تو فامیل شما همچین قضیه ...

چجوری ب گوشش برسونم آخه هیچ راه ارتباطی نیست  وگرنه میگفتم ب هیچ کسی تو این شرایط نمیتونم اعتماد کنم و قابل اعتماد هم اطرافم‌نیست

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
اینا از خدا بی خبرن ،فکر آبرو دختر مردم نیستن ،بی وجدانن از این ادما دورم بوده خداروشکر هرچی گفتن صد ...

ان شاءالله 

تنها کار اینه یا به مامانت بگی ک بهشون بکه و دهنشونو ببندن، چون شما اضلا باهم در ارتباط نیستین. یا ا ...

اصلا نمیتونم ب پسره بگم چون از هم دوریم و فرد قابل اعتمادی بینمون نیست 

اگ مامانم پیغام بفرسته دعوا راه نمیفته ک باعث جداییمون بشه 

چجوری ب گوشش برسونم آخه هیچ راه ارتباطی نیست وگرنه میگفتم ب هیچ کسی تو این شرایط نمیتونم اعتماد کنم ...

بالاخره شما این پسر رو یه جایی دیدین که علاقه مند شدین بهم ، یه راه ارتباطی بوده بینتون که یواش یواش احساس پیدا کردین . از همون راه هم الان برو . 

خیلی حواست رو جمع کن از الان نری تو فاز فداکاری بیش از حد ، هر قدر اون پسر برای شما تلاش کرد و برای داشتنت جنگید شما روش حساب کن . وگرنه انقدر دیدم دختر خودش رو به آب و آتیش زده ، چند سال به پای پسر مونده ، چقدر خواستگار خوب و رد کرده و حرف شنیده از این و اون ، آخرش هم پسره راحت اومده گفته ببخشید خانوادم زیاد موافق نیستن خداحافظ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اصلا نمیتونم ب پسره بگم چون از هم دوریم و فرد قابل اعتمادی بینمون نیست اگ مامانم پیغام بفرسته دعوا ر ...

پس خودت بگو بهش تا بفهمه بی زبون نیستی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀