2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم میخواد پیگیری کنه استرس دارم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون به وقتش مطمئن میشه که تو بودی ولی اینکه بازم رو دروغت اصرار کنی بیشتر از چشمش میفتی ، عذرخواهی ک ...

میزارم اگر خودش چیزی گفت بهش میگم اگر نگفت بعد چند روز بهش میگم راستی اونروز من رفتم چک کردم چرا بهم دروغ گفتی ک هیچی نداریم این پول از کجا اومده پس

وای نه حس بدی دارم چون 20 دقیق گذشته و فکرکنم زنگ زده پیگیری کرده

عیب نداره... ببین اگر دروغ بده واسه شوهرته که دروغ گفته.... یکم با لحن تند بهش و غرور بهش بگو اره خودم بودم و بعدش یکم شوخی قاطیش کن بگو کلک تو که پول داری چرا الکی میگی ندااااارررررم.... 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

ببین وقتی امد اصلا استرست رو نشون نده چون اونم الان نگرانه اینه که حسابشو دیدی برخوردت چیه کاملا ریلکس و بااعتمادبنفس باش چرابایدبترسی 

بعدم که درموردش صخبت کرد کاملا باارامش بگو حسابتودیدم اگر گف دروغ گفتی یا چراهمون موقع نگفتی بگو اینش اصلا مهم نیست تو بگو چرا دروغ گفتی

وای خدا بازحوی کی بودم من

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خب به درک که پیگیری کرده😐 اون بهت دروغ گفته تو الان می ترسی که فهمیده بهت دروغ گفته؟؟؟

شوهرم الان زنگ زد گفت با ای پی سیستم خونه وارد شده من فهمیدم دیگه زنگ نزدم ک ضایع بشم منم گفتم اها 

ببین وقتی امد اصلا استرست رو نشون نده چون اونم الان نگرانه اینه که حسابشو دیدی برخوردت چیه کاملا ریل ...

اتفاقا الان زنگ زد گفت من میدونم با ای پی خونه وارد شدی شاید اشتباه تو وارد شدی برا همین زنگ نزدم منم گفتم اها

میزارم اگر خودش چیزی گفت بهش میگم اگر نگفت بعد چند روز بهش میگم راستی اونروز من رفتم چک کردم چرا بهم ...

همین الان بگو یکم شوخی قاطیش کن تو گلایه کردن جدی نگو.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
میزارم اگر خودش چیزی گفت بهش میگم اگر نگفت بعد چند روز بهش میگم راستی اونروز من رفتم چک کردم چرا بهم ...

آره اگه خودش صحبتو بالا آرود و گفت تو رفتی نگاه کردی بگو آره ، اگه گفت چرا پس گفتی نه ، دست پیش بگیر بگو خواستم ببینم دروغ

چه مزه ای داره که تو داری بهم دروغ میگی

اگه گفت چرا دروغ گفتی بگو میخواستم ببینم شما تا کی میخوای به دروغگویی ادامه بدی و الکی بهم بگی بی پو ...

میترسم بدتر سری های بعد مخفی کنه رمزش عوض کنه اینطوری میدونم داره و ازش میخوام خرج کنه 

میترسم بدتر سری های بعد مخفی کنه رمزش عوض کنه اینطوری میدونم داره و ازش میخوام خرج کنه

حالا من خودم هیچوقت پیگیر مقدار پول شوهرم نیستم.اونم نمیگه چقد داره.ولی یهو میبینی میگه مثلا سهام خریدم