2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم میخواد پیگیری کنه استرس دارم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 59 پست
حالا من خودم هیچوقت پیگیر مقدار پول شوهرم نیستم.اونم نمیگه چقد داره.ولی یهو میبینی میگه مثلا سهام خر ...

منم هیچوقت نبودم تا اینکه بهم خیانت کرد تا اینکه مینشست جلو همه میگفت من میتونستم 4 تا خانواده را نون بدم اما ب من می‌گفت من ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا اون باید توضیح بده نه تو بعد هم اگه گفت بگو چرا ازم قایم کردی

او گفت من فهمیدم با ای پی سیستم خونه وارد شدی فکرکردم اشتباه کردی پیگیری نکردم منم گفتم اها 

یعنی الان براش توضیحی بدم یا نه همینطور تمامش کنم

بنظرم وقتی اومد خونه بهش بگو تلفنی ممکنه سوتفاهم بشه... البته زیاد تحت فشارش نزار واسه خرج کردن بجاش کمکش کن (اگر مشکل خاصی بینتون نیست و خسیس نیست) در کل زندگیو جوری جلو ببر که توش همدلی و همراهی باشه درک متقابل باشه شاید این مشکل ریشه یی باشه نیاز به توجه بیشتری باشه... خلاصه هوای همدیگرو داشته باشین. اونم آدمه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
نمیدونم چون ازمن مخفی کرده بود نمیخواستم بفهمه پیگیرشم نمیدونستم چی بهش بگم

دست پیش بگیر... بگو دروغ ازتو یادگرفتم.. پولتو از زنت مخفی میکنی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دست پیش بگیر... بگو دروغ ازتو یادگرفتم.. پولتو از زنت مخفی میکنی

اره فعلا هیچ نمیگم بزار بیاد خونه اگر پرسید یا چیزی گفت ک چرا دروغ گفتی میگم مثل تو ک دروغ میگی 

اره فعلا هیچ نمیگم بزار بیاد خونه اگر پرسید یا چیزی گفت ک چرا دروغ گفتی میگم مثل تو ک دروغ میگی

ببین اومد خونه و گفت چرا دروغ گفتی،، بگو دروغ گفتم ک بری پیگیری کنی، بغهمی، من فهمیدم ک واس پول بهم دروغ گفتی. بلکه خجالت بکشی... دروغ توگفتی نع من... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ببین اومد خونه و گفت چرا دروغ گفتی،، بگو دروغ گفتم ک بری پیگیری کنی، بغهمی، من فهمیدم ک واس پول بهم ...

اره همینکارو میکنم میگم گفتم نه چون خواستم پیگیری کنی و بفهمی من بودم و فهمیدم ک چقد پول داری بلکه خجالت بکشی پول یه باشگاه بهم نمیدی. اگر چیزی نگفت چی هیچی نگم؟

اره همینکارو میکنم میگم گفتم نه چون خواستم پیگیری کنی و بفهمی من بودم و فهمیدم ک چقد پول داری بلکه خ ...

ن دیگ میفهمه دستش رو شده... دیگ هی بعدا بت نمیگ دروغگو.. ابن ازاین... بعدش بگو الان ک پول داری،، لطفا دیگ انقد نگو بی پولم.. پول باشگامو بده.. بعدا ی ذره پیاز داغ بریز ک چقد من صاف و سادم تو این زندگی خدا راستشو بم نشون داد... اگ هم ب روت نیاورد، اگ واقعا داری واس دروغش اذیت میشی، خوذت سوال کن پیگیری کردی کی بود؟  اگ خاس سیاست بازی دربیاره ک رو نده بهت ک مثلا فهمبذم ک تو فهمیدی چقد پول دارم... خودت بگو خودم بودم، دروغ گفتم بری پیگیری کنی بلکه خجالت بکشی