2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالا خوب میشه فک نکن بهش دنبال هدف باشه تو زندگی سرت گرم میشه حداقل کمتر فک میکنی و اینکه دن ...

هدف ک درس میخونم 

تراپیستم هنوزم میرم 

اولاش انگاردیوونه شده بودم نمیتونستم بپذیرم ک با متجاوز آشغال زندگی کنم (بخاطر حفظ ابرو مجبور ب ازدواج باهاش کردنم )

چندسال اعصاب و روان بستری بودم بقران جوری بود ک ب تخت میبستنم 

اما الان خوبم 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

با هر کسی درد دل نمیکنم .تا یه بحث کوچیک با همسرم میکردم کف دست خانواده م نمیزاشتم. زودتر بچه دار میشدم. کم تر خرج میکردم و بیشتر پس انداز. با هر کسی هم رفت و آمد نمی‌کردم

توی ۱۹ تا ۲۵ سالگیم خیلی مشکلات عجیب غریبی برام پیش اومد و مطمعنم اگر ازدواج میکردم خیلی راحت تر حل ...

سن ۱۹سالگی و حتی کمتر از اون کلا یه سنی هستش ادم چه بخواد چه نخواد درگیر یک سری از مشکلات میشه یعنی میخوام بگم تنها نیستی منم اون مشکلات رو دارم فقط اگه هنوزم اون مشکلات رو داری تلاش کن حلشون کنی من بااینکه نمیشناسمت اما باور به این دارم ادما میتونن حل بکنن حتی به تنهایی

خانواده منم برام همچین برنامه ای چیدننمیدونم چکار کنممیگن ازدواج کن بعد درس بخون مستقل شوولی من نمیت ...

درس خوندن بعد ازدواج سخته 

بعد رفت و آمدش دردسره برای من 

مثلا همسر من موافق نیس برم سر کلاس 

و خیلی مشکلات کوچیک که بعد ازدواج میشن غول 

اگر بتونی اول درس بخونی بعد ازدواج خیلی بهتره

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
با هر کسی درد دل نمیکنم .تا یه بحث کوچیک با همسرم میکردم کف دست خانواده م نمیزاشتم. زودتر بچه دار می ...

یاد بگیرید ازشون تجربه هاشون حتی میتونه جلو یه سری از چیزا رو بگیره 

این حرفت که با هرکسی درددل نمیکردم واقعا خیلی حقه بعدها همین ادما هی‌میگن مشکلات که داشتیم رو 

زیاد با خانواده  همسرم  صمیمی نمیشدم و تحت تاثیر  اطرافیان زندگی رو به کام خودت تلخ نمیکردم 

کلا رو خودم تمرکز میکردم

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)