2777
2789
عنوان

وقتی به خودم فکر میکنم میبینم آدم عجیبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
اره ولی این سختگیری باعث شده تا الان که ۲۴ سالمه وارد هیچ رابطه ای نشم 😁

یکم سخت‌گیری رو کمتر کن وارد رابطه شو ولی دل نبند چون تک تک حرفشون دروغه میگم وارد رابطه شو میخام با خلق و خوی پسرا آشنا بشی 

اینکه اولویتشون رابطه جنسیه اگه وا بدی کارشون میکنه بعد یه مدت ولت می‌کنه 

ولی اگه سخت بگیری دوستت داشته باشه میمونه دوستت نداشته باشه میره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

تو برعکسه منی. 

اولین بار که وارد رابطه شدم دوس پسرم بهم خیانت کرد.  اولش که افسردگی ماژور گرفتم ولی من کلا تو همه چی اینجوریم که وقتی شکست میخورم بیشتر میرم سمتش که بالاخره یه جا موفق بشم. 

دوباره با یکی دیگه دوست شدم اونم بهم خیانت کرد. 

بعد با یکی دیگه دوست شدم اونم بهونه های بنی اسراییلی اورد و ازم جدا شد. 

تا اینکه گذشت و الان دو ساله ازدواج کردم با خواستگارم سنتی ازدواج کردیم 

الان ۲۴ سالمه . 

از هیفده سالگی دنبال عشق زندگیم بودم و بعد از تلاش های فراوان تو ۲۲ سالگی یافت شد. 

خوبیه ازدواج اینه دیگه نمیترسم،  چون اگه همسرم یه روزی دیگه عاشقم نباشه یا خیانت کنه یا هر چی... 

باید بهم مهریه بده و منم اون زمان و انرژی و هزینه و تایمی که گذاشتم حداقل یه بخشیش جبران میشه. 

ولی تو دوستی من وقت میذاشتم،  زمانمو از دست میدادم،  هزینه میکردم کلی پولامم میرفت،  احساسی هم ضربه میخوردم و هیچ جبرانی هم وجود نداشت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا تو زندگی تا شکست نخوری موفق نمیشی. 

باید ریسک کرد نباید از شکست ترسید. 

نه فقط تو رابطه ی عاطفی،  تو کار و شغل و تحصیل و دوستی با ادمای مختلفم همینه. 

همه چی یه سرش باخته یه سرش برد. 

به دوست ممکنه بدترین کارارو در حقت بکنه و ممکنه بهترین جاها کمکت کنه. 

رابطه ی عاطفی هم میتونه بهت اعتماد به نفس،  امنیت،  حال خوب بده و هم میتونه حالتو بد کنه. 

به نظرم بذار اتفاقای بدم کنار اتفاقای خوب بیان و برن. ـچون تا بدا اتفاق نیفتن خوبا نمیان 

ببین ریشه ی ترست چیه؟مثلا دعوای پدر مادر یا خیانت دیگران یا بچه بودی مادرت مدام گفته باشه مردا همشون ...

مامان من همیشه همینو میگه حتی الان 

میگه مردا همشون مثل همدیگه هستن ، من جای تو باشم ازدواج نمیکنم ، ازدواج بدرد نمیخوره و خیلی زیاد میگه از زن بودن متنفرم 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
تو برعکسه منی. اولین بار که وارد رابطه شدم دوس پسرم بهم خیانت کرد. اولش که افسردگی ماژور گرفتم ولی ...

بخاطر همینه دخترا دنبال ازدواجن و پسرا فراری 😄

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
مامان من همیشه همینو میگه حتی الان میگه مردا همشون مثل همدیگه هستن ، من جای تو باشم ازدواج نمیکنم ، ...

خب همینا روی تو هم اثر گذاشته و شده باورت و وقتی میخوای وارد یه رابطه بشی ناخوداگاهت مدام بهت یاداوری میکنه میگه مردا همشون مثل همدیگناااا مردا همشون به درد نخورنا تو باید سعی کنی این باور رو از بین ببری